Van tevoren

Voorafgaand aan jullie bruiloft kom ik graag bij jullie op bezoek om kennis te maken. We kunnen planning van de dag dan met elkaar bespreken en jullie kunnen meer vertellen over jullie persoonlijke stijl en wensen ten aanzien van de bruidsfotografie. Aan de hand daarvan doe ik jullie een voorstel. Natuurlijk is jullie budget mede bepalend maar ik vind het ook erg belangrijk dat er een klik is tussen mij als bruidsfotograaf en het bruidspaar: hoe meer je je bij mij op je gemak voelt, hoe meer ontspannen en leuker de foto’s worden! Ik kan jullie dan ook allerlei voorbeeldalbums en dergelijke laten zien. De gemaakte afspraken zetten we uiteraard ook op papier. 

Loveshoot

Het kan prettig zijn om voorafgaand aan je trouwdag ook vast kennis te maken met de camera van je fotograaf. Ik bied daarom ook aparte oefenshoots (loveshoots) aan van een uur. We kunnen dan naar de plaats gaan waar jullie op je bruiloft graag foto’s willen maken en zowel elkaar als de locatie wat beter leren kennen, maar ergens anders kan ook! De foto’s van de shoot krijgen jullie op hoge resolutie om bijvoorbeeld te gebruiken voor je trouwkaart, bedankjes, save-the-date of wat je maar wil.

De dag zelf

Op de trouwdag zelf ben ik op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats en natuurlijk zorg ik zelf dat ik daar kom. Ik fotografeer digitaal, met meerdere lenzen en camera’s. Jullie trouwdag reserveer ik volledig voor jullie: mocht je op de dag zelf besluiten dat je me toch wat langer wilt laten blijven of eerder wilt laten komen, dan ben ik daar dus flexibel in.

Tweede fotograaf

Het is mogelijk om voor de hele dag een tweede fotograaf erbij te boeken. Zo kunnen we in de ochtend bij jullie allebei het aankleden en de voorbereidingen fotograferen en worden alle momenten van de dag vanuit verschillende perspectieven gefotografeerd. Het binnenlopen van de kerk bijvoorbeeld niet alleen van voor maar ook van bovenaf! Met een tweede fotograaf erbij kan ik me nog beter focussen op alles dat voor jullie echt belangrijk is, terwijl ik me om de dingen daar omheen geen zorgen hoef te maken omdat die door mijn collega worden vastgelegd. Een absolute meerwaarde dus!

Nabewerking en aflevering

Ik maak vervolgens zelf een selectie uit de foto’s en bewerk ze na (ik kijk ze na op contrast, kleur, scherpte en uitsnede en ik lever de foto’s aan in een mix van kleur en zwartwit). Van tevoren maken we afspraken over het minimale aantal foto’s dat jullie in de bruidsreportage mogen verwachten. Jullie ontvangen de foto’s na afloop binnen zes weken op hoge kwaliteit op USB maar het is natuurlijk nog mooier om er door mij ook een mooi album van te laten maken. Zo heb je echt een prachtige herinnering aan jullie mooiste dag! In het voorgesprek kan ik je voorbeelden laten zien. 

Wanneer de foto’s klaar zijn, zet ik ze online in een gallery met een persoonlijk wachtwoord erop. Daar kun je de foto’s bekijken en losse afdrukken, vergrotingen of canvassen bestellen. Jullie kunnen als bruidspaar natuurlijk de link doormailen aan je gasten, zodat zij ook kunnen meegenieten van jullie geweldige dag. Bovendien kunnen ze daar zelf hun nabestellingen regelen. Zo heb je daar als bruidspaar na je bruiloft helemaal geen omkijken naar!

Afspraak maken?

Willen jullie na het bekijken van mijn website graag eens kennismaken? Neem dan snel contact op!