Begin juli trouwden Fennie en Ruben. En ook al plan je alles tot in de puntjes, het weer heb je niet in de hand. Op hun trouwdag regende het werkelijk de héle dag pijpenstelen! Natuurlijk pasten we daar een mouw aan door naar een paar binnenlocaties te gaan om foto’s te maken. Ook best mooi, zoals je kunt zien in de blog over hun bruiloft

Toch kreeg ik vanaf hun huwelijksreis in Bali een mailtje. Of we een paar weken later alsnog een fotoshoot in trouwkleding zouden kunnen plannen, maar dan bij mooi weer op het strand? Natuurlijk!

Op het strand

En zo planden we een after wedding shoot in, op het strand van Den Haag. Fennie maakte er werk van en vroeg haar visagist en goede vriend, Taede Poortinga, om opnieuw haar haar en makeup te doen en ze regelde zelfs een nieuw bruidsboeket. Erg grappig om een date te hebben op het strand met een bruidspaar in vol ornaat. De ‘gefeliciteerd!’s klonken alom en we wandelden door de duinen richting strand. Eerst wat foto’s op de top van het duin en daarna aan de rand van de zee. Taede was ook mee en verschikte hier en daar een haarlok, spoot wat haarlak, en assisteerde met de sluier. Het weer en de zonsondergang waren fantastisch!

Helemaal relaxed

Het fijne van zo’n shoot een paar weken na je bruiloft is dat je gewoon helemaal relaxed bent. Nee, we hoeven niet op dat en dat tijdstip terug te zijn, nee het geeft niet als je jurk vies wordt, ja je bent al aan mij en mijn camera gewend, we gaan gewoon lol maken!

Over het resultaat zijn zowel ik als het bruidspaar meer dan tevreden. We hebben zelfs het ontwerp van hun trouwalbum even on hold gezet om deze foto’s te kunnen toevoegen.

Hadden jullie ook een regenachtige trouwdag? Of lijkt het jullie leuk om alsnog een keer je trouwkleding aan te doen en op een locatie naar keuze een gave fotoshoot te doen? Bel of mail me en we maken er iets supertofs van!

after wedding shoot
after wedding shootWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.


Open chat
Heb je een vraag?