Op de laatste dag van het jaar: de best off van 2016! Zoveel mooie momenten, zoveel emoties, zoveel liefde, zoveel geweldige herinneringen, zoveel prachtige connecties, zoveel bij elkaar horen, zoveel geluk, zoveel…

Overal en nergens

In Den Haag, Rotterdam, op Vlieland, de Veluwe, in Leiden, Limburg, Amsterdam, Antwerpen, Portugal, Voorburg

Dankbaar

Ik ben heel dankbaar dat ik al deze bruidsparen mocht fotograferen. Om mij zo dichtbij te laten komen moet je me echt volledig vertrouwen en het is fijn dat ik dat vertrouwen steeds opnieuw krijg. En ik geniet elke keer een beetje mee van de liefde, van alle lieve mensen om een bruidspaar heen. Er zijn zoveel mooie momenten en ook hilarische soms. Ik lach en huil heel wat mee! Bruiloften fotograferen is behoorlijk intensief. Het zijn vaak lange dagen en ik ren met flink wat kilo’s urenlang rond. Maar het is ook het meest waardevolle en mooie wat ik me kan bedenken om te doen!

Dus: kijk en geniet!

En gaan jullie zelf trouwen binnenkort? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik maak heel graag een geweldige reportage van jullie bruiloft!

 

best off 2016 from Simone Janssen on Vimeo.Willen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.


Open chat
Heb je een vraag?