Loveshoot Limburg

In de zomer van dit jaar sprak ik met Sanne en Emile af voor hun loveshoot. Limburg – om precies te zijn Roermond – zou hun trouwlocatie worden maar voor deze loveshoot spraken we af in Den Haag, onze gezamenlijke woonplaats. 

Avondlicht: I love it!

Het was een prachtige avond met heel mooi licht dus ik was blij! We spraken af in Clingendael, een plaats waar ik vaak kom. En om dan iedere keer weer een nieuwe shoot doen, met nieuwe plekjes en nieuwe poses, dat valt niet altijd mee. Maar Sanne en Emile hadden zelf gelukkig ook heel veel leuke ideeën!

Dynamiek

Het is altijd afwachten hoe een stel op de camera zal reageren. Soms heb ik een bruidspaar in de studio gesproken en ben ik ervan overtuigd dat ze heel ontspannen zullen zijn en dan vinden ze het op het moment zelf opeens enorm spannend. En soms ook het omgekeerde. Met Sanne en Emile ging het allemaal vanzelf en wat ik al verwachtte gebeurde in dit geval ook: Emile nam een beetje het voortouw, maakte grapjes, plaagde Sanne en ontstonden er vanzelf leuke momenten en mooie plaatjes!

In augustus trouwden ze in Limburg, die blog vind je hier. En inmiddels weet ik ook dat ik volgend jaar de zus van Emile en haar aanstaande mag fotograferen! Hoe was het ook alweer: van een huwelijk komt een huwelijk? Top!

loveshoot limburg
loveshoot limburg
loveshoot limburg
loveshoot limburg
loveshoot limburg
loveshoot limburgWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?