Loveshoot

Een fotograaf op je bruiloft… die de hele dag de camera op jullie gericht heeft. Soms is dat best spannend! Daarom bied ik de mogelijkheid om vooraf te oefenen met mij en de camera tijdens een loveshoot.

Lekker uitproberen

Een paar weken voor jullie bruiloft zien we elkaar om een fotoshoot te gaan doen. Dat kan zijn op de locatie waar jullie tijdens de bruiloft ook de foto’s willen gaan maken, zodat je die plek meteen vast wat kunt uitproberen en aftasten. Maar we kunnen ook naar een locatie gaan waar je tijdens de bruiloft juist niét naar toe kunt of wilt gaan. Tijdens een shoot van ongeveer een uur – lekker in je dagelijkse kloffie – gaan we gewoon eens aan de slag om een serie leuke foto’s te maken. Dingen uitproberen, aan elkaar wennen en nog wat verder kennismaken. En heb je kinderen? Dan is dit de ideale manier om ook hen alvast wat meer vertrouwd met mij te maken.

Stellen met wie ik van tevoren een loveshoot heb gedaan gaan op de bruiloft zelf net wat makkelijker om met de camera. Bovendien leren we elkaar zo wat beter kennen en dat maakt het op de dag zelf ook allemaal wat meer ontspannen en vertrouwd. Een loveshoot is gewoon superleuk!

Foto’s

Na afloop krijg je de foto’s hiervan als bestanden in hoge resolutie. Het is een leuk idee om een van de foto’s te gebruiken voor de trouwkaart, bedankjes, of op andere styling voor jullie grote dag!

Prijs

Boek je mij voor jullie bruiloft voor 10 uur of meer, dan zit de loveshoot automatisch in het pakket! Maar je hoeft natuurlijk niet te gaan trouwen om een loveshoot bij mij te boeken. Een losse loveshoot kost  € 299, inclusief bewerking, 25 tot 35 bestanden (in kleur en zwartwit, op hoge resolutie) en reiskosten in de regio Den Haag.

Voorbeelden

Geen idee wat je je bij zo’n loveshoot precies moet voorstellen? Hieronder zie je voorbeelden uit de loveshoots van andere aanstaande bruidsparen!

loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot loveshoot