Trouwfotografie Vlietzigt

Wat ik zo leuk vind aan de bruiloften tegenwoordig is dat iedereen echt steeds meer zijn eigen draai aan de dag geeft. Iedere bruiloft is daardoor anders en de bruiloften worden ook persoonlijker. Dat geldt ook zeker voor de bruiloft van Angela en Jasper voor wie ik afgelopen jaar hun trouwfotografie in Vlietzigt in Rijswijk verzorgde. 

Avondceremonie

Angela en Jasper hadden geen zin in recepties, diners en wachttijd voor hun gasten. En dus gooiden ze het ‘standaard’ programma helemaal om: in de middag kleedden ze zich om, daarna ging ik foto’s met hen maken, om vervolgens thuis een eigengemaakte salade met ze te eten. En pas aan het begin van de avond vertrokken we naar de trouwlocatie waar al hun gasten wachtten om te starten met een supermooie ceremonie, met direct daarna een knalfeest!

Ik geloof niet dat ik wel eens ’s avonds bij een bruidspaar thuis heb gegeten op de dag zelf in zo’n klein gezelschap. Ik voelde me helemaal vereerd. Het was even spannend of ze buiten konden trouwen dus tijdens het eten hielden we allerlei weerappjes nauwlettend in de gaten om daarna met enig risico de knoop te hakken: doen! En het bleef droog, hoera!

Wij zijn zo blij dat we voor Simone hebben gekozen!

De fotoshoot had ook zo z’n eigen kleine (letterlijk!) accentje: Angela en Jasper hadden van vrienden een supertof Fiatje geleend, in de meest geweldige kleur ooit. Ik ken ze vooral in wit, donkerblauw en zachtgeel maar deze was echt super! Hoe vrolijk wil je het hebben? En het voordeel van zo’n minitrouwautootje: hij kan gewoon op het fietspad.

Schattige kindjes

En dan waren er natuurlijk nog hun twee kindjes. Hun dochtertje vond het vooral errug spannend dat mama ’s middags langzaam werd omgetoverd tot prinses (en mama vond het ook heel ontroerend dat haar dochter een miniprinses werd). Tijdens de ceremonie begonnen ze heel parmantig op hun eigen stoelen maar dat duurde uiteraard niet lang. Op schoot bij opa en oma, bellen blazen en natuurlijk, óók gewoon in je neus peuteren, wat kan ’t schelen. Heerlijk!

Lieve Angela en Jasper, wat een heerlijk ontspannen, leuke en persoonlijke dag hadden jullie. Dank je wel dat ik erbij mocht zijn!

Gaan jullie ook binnenkort trouwen en ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben? Mail, app of bel me!

trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt
trouwfotografie Vlietzigt


Leveranciers

Locatie: Herberg Vlietzigt
Bruidsjurk: Stralend Bruidsmode
Trouwpak: Roka
Trouwauto: eigen bezit
Cupcakes: Leonore’s Catering
Fotobooth: Doe Het Selfie Box
Ringen: ’t Torentje
DJ: Willem de Vree
Haar en make up: Florence MenkeWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.


Open chat
Heb je een vraag?
Powered by