Mensen en de relatie tussen mensen is wat me drijft. Ik vind het geweldig om al die kleine momentjes vast te leggen tussen jullie als bruidspaar. Maar net zo goed de liefde tussen de bruid en haar vader, de bruidegom en zijn broer of opa en oma die nog steeds gelukkig samen zijn na al die tweeënvijftig jaar.

Ik hou ervan om het verhaal te vertellen. Jullie verhaal. Want iedereen heeft een verhaal. Het verhaal van waarom jullie twee samen zijn, waarom je precies op deze locatie gaat trouwen of waarom het zo bijzonder is dat je moeder hierbij kan zijn.

Lachen, blijdschap, geluk, ontroering, emoties… het leven zoals het is in alle kleine details. Zodat jullie – als je over dertig jaar weer eens naar de foto’s kijkt, dat gevoel helemaal opnieuw terug krijgen.

Ik vind het fijn om te observeren, op te gaan in het gezelschap en alles vast te leggen. Jullie bruiloft zoals die is. In alle kleine details. Met alle relaties en emoties.

Nog wat trefwoorden:
kaas – Afrika – psycholoog – katten – wijn – energiek – caramel en kokos – eighties muziek – 1972 – vrolijk – geboren in Brabant – cappuccino – géén vis – Netflix – single – open boek – weidse landschappen – emoties

(Trouwen jullie in het buitenland? Kijk dan ook eens op mijn internationale website!)

Simone Bruidsfotografie

(Foto’s Simone gemaakt door Hanneke Meier)