TARIEVEN

trouwen op oudjaar

Het verhaal en de tarieven

Het allerliefste leg ik het verhaal van jullie trouwdag van begin tot eind vast: van de spanning ’s ochtends bij het aankleden tot het helemaal losgaan op het feest als de openingsdans eenmaal is geweest. Zodat jullie straks als je de trouwreportage bekijkt weer helemaal worden meegenomen in de roes en de emoties van de dag, van het ene moment in het andere, van begin tot eind.

Kennismaking

Om een indruk te krijgen hoe jullie verhaal er ongeveer uit gaat zien en wat jullie daarbij voor wensen hebben, drink ik graag eerst een kop koffie met jullie (of thee, of wijn) om alle plannen te horen. Ik kan dan ook meer van mijn werk laten zien en wat trouwalbums meenemen. Pas daarna kan ik echt een gerichte prijs voor jullie maken. Maar hieronder vind je alvast een indicatie van de tarieven.

Pakketten als voorbeeld

Je vindt kleine en grotere pakketten, zonder trouwalbum, met een kleiner album en met grotere albums. Zodat er mogelijkheden zijn voor iedereen die z’n bruiloft wil laten fotograferen. En alle denkbare combinaties zijn wat mij betreft mogelijk, ook buiten deze voorbeeldpakketten!

Extra mogelijkheden

Trouwen in het buitenland?

Gaan jullie – hoe tof! – in het buitenland trouwen? Dan ga ik graag met jullie mee! Hoe fijn is het als je een trouwfotograaf hebt die er echt van begin tot eind bij kan zijn én waarmee je geen taal- of cultuurhindernis hoeft te overbruggen. Ik heb al heel wat bruiloften in prachtige oorden mogen fotograferen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt dus schroom niet om me daarnaar te vragen!

Loveshoot

Het is fijn om voor je trouwdag ook vast kennis te maken met mijn camera. Ik bied daarom ook oefenshoots (loveshoots) aan. Op een door jullie te kiezen locatie gaan we lekker een uurtje foto’s maken. De foto’s van de shoot krijgen jullie op hoge resolutie om bijvoorbeeld te gebruiken voor je trouwkaart, bedankjes, save-the-date of wat je maar wil.

Tweede fotograaf

Het is ook mogelijk om voor de hele dag een tweede bruidsfotograaf erbij te boeken. Zo kunnen we in de ochtend bij jullie allebei het aankleden en de voorbereidingen fotograferen en worden alle momenten van de dag vanuit verschillende perspectieven gefotografeerd. Met een tweede fotograaf erbij kan ik me nog beter focussen op alles dat voor jullie echt belangrijk is. Een absolute meerwaarde! Het tarief voor een tweede fotograaf bedraagt € 125 per uur.

Album uitbreiden

Bij een reportage zit altijd een klein verrassingsalbum inbegrepen van 15 x 15 cm. Maar dit album kun je natuurlijk upgraden naar een volwassen trouwalbum! Zo zijn er verschillende formaten, diktes, omslagen en er is nog veel meer te kiezen. En je kunt er ook kleine albums bij bestellen voor je ouders.

Heb je een vraag?