Trouwalbum

Trouwalbums maken het af

Een mooi trouwalbum maakt een bruidsreportage áf. Ik vind het superleuk om uit alle foto’s van de dag samen met jullie die foto’s te kiezen die precies jullie verhaal vertellen. Zo voel je bij het doorkijken van het boek bij iedere bladzijde weer hoe gaaf het was! Zo kijk je jaren later, samen met je echtgenoot of met de kinderen die er intussen bij gekomen zijn, weer terug op jullie mooiste dag en kun je alles herbeleven.

Professioneel en gebonden

Het luxe trouwalbum dat ik bij een trouwreportage lever wordt door mij digitaal samengesteld en ontworpen op de computer. Daarna wordt het per pagina geprint en met de hand ingebonden. Deze boeken zijn van professionele kwaliteit en gedrukt op professioneel fotopapier. Het heeft een leren of linnen kaft met een zeer ruime keuze en is hardcover. Alle formaten en diktes zijn mogelijk! Het wordt zo ingebonden dat de (stevige) bladen helemaal openvallen, zodat een foto ook over twee pagina’s kan worden afgedrukt (zogenaamde layflat-techniek). Natuurlijk zijn er allerlei upgrades mogelijk naar grotere formaten of meer pagina’s (of allebei). Bovendien kun je een hele mooie luxe bewaardoos aanschaffen bij het album.

Uitvoeringen en prijzen

Jullie kunnen ervoor kiezen om de standaard uitvoering te upgraden naar een groter of dikker formaat of met jullie namen voorop gedrukt, zogenaamde embossing! Tijdens ons gesprek kan ik jullie van alles laten zien en voelen. En ik kan vertellen wat het album dat jullie het allermooist vinden eventueel gaat kosten. De startprijs voor een album van 25×25 cm is € 575.

Ontwerp en levering

Welk album je ook kiest, voor het naar de drukker gaat krijgen jullie het door mij gemaakte ontwerp eerst te zien. Samen zorgen we dat jullie favoriete foto’s de mooiste plek krijgen in het album en dat iedereen die jullie lief is er vaak genoeg in staat. En als het trouwalbum klaar is, wil ik het het liefst persoonlijk aan jullie overhandigen. Het is echt de kers op de taart om samen nog eens lekker na te praten over al die bijzondere momenten van jullie geweldige trouwdag!

Extra mogelijkheden

Ouderalbums

Het is ook mogelijk om ouderalbums te laten maken: een klein boekje van 20×20 in volledig dezelfde opmaak en kwaliteit, met hetzelfde omslag. Daar doe je je moeder of vader vast een groot plezier mee! De boekjes zijn er voor € 400 per twee stuks.

Gastenboek

Van de foto’s van de loveshoot kan ik ook een gastenboek voor jullie laten maken. Dat wordt ingebonden op beschrijfbaar papier. En door veel ruimte om de foto’s heen vrij te laten, kunnen alle gasten daar hun persoonlijke wens voor jullie in schrijven! De kosten van een gastenboek met jullie eigen loveshoot-foto’s zijn € 295.


Willen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.


Heb je een vraag?