MENTORING

Ervaren trainer/coach voor mentoring

Mentoring: ben jij (bruids)fotograaf en wil je jezelf graag verbeteren? Ik help je graag verder op weg met mentoring! Met mijn achtergrond als trainer/coach én elf jaar een eigen bedrijf als fotograaf kan ik je vast en zeker een stuk verder helpen met individuele mentoring. Ik vind het leuk om samen met jou op zoek te gaan naar wat jij nodig hebt en wat jou echt verder helpt. Zelf zoek ik ook nog regelmatig de feedback en schop-onder-mijn-bips van andere fotografen, zoals Luther of Damon. Jezelf blijven ontwikkelen is zo belangrijk!

Wat we kunnen doen

Vragen die we samen kunnen beantwoorden:

Hoe verbeter ik mijn workflow?
Op welke manier kom ik aan meer bruidsparen?
Welke keuzes maak ik tijdens het fotograferen en hoe verbeter ik dat?
Hoe zie ik het beste licht?
Wat is de beste hoek?
Op welke manier kies ik het beste moment?
Wat laat ik op mijn website zien?

Face to face of via Skype

Bij jou thuis (of bijvoorbeeld via skype) kunnen we daar samen eens verder naar kijken. Dat kan eenmalig, een jaar lang elke twee maanden of een jaar lang elke maand (of een van de andere mogelijke varianten!).

Ik kan een keer met je meegaan naar een bruiloft of losse fotoshoot. Of ik kan al je raw foto’s bekijken samen met jou. En als je specifieke vragen hebt over contact met een bruidspaar, flitstechniek, aansturing tijden de shoot, of wat dan ook: laat het me weten!

Bel, mail of app me om te zien wat ik voor jou kan doen!

 

Heb je een vraag?