OVER SIMONE

Simone Janssen

Mensen en de relatie tussen mensen is wat mij als trouwfotograaf drijft. Ik vind het geweldig om al die kleine momentjes vast te leggen tussen jullie als bruidspaar. Maar net zo goed de liefde tussen de bruid en haar vader, de bruidegom en zijn broer of opa en oma die nog steeds gelukkig samen zijn na al die tweeënvijftig jaar.

Jullie verhaal

Ik hou ervan om het verhaal te vertellen. Jullie verhaal. Want iedereen heeft een verhaal. Het verhaal van waarom jullie twee samen zijn, waarom je precies op deze locatie gaat trouwen of waarom het zo bijzonder is dat je moeder hierbij kan zijn.

Lachen, blijdschap, geluk, ontroering, emoties… het leven zoals het is in alle kleine details. Zodat jullie – als je over dertig jaar weer eens naar de foto’s kijkt, dat gevoel helemaal opnieuw terug krijgen.

Ik vind het fijn om te observeren, op te gaan in het gezelschap en alles vast te leggen. Jullie bruiloft zoals die is. In alle kleine details. Met alle relaties en emoties.

Naast de bruiloften

Naast de bruiloften maak ik ook bedrijfsreportages en fotografeer ik zakelijke evenementen, zie: Werkend in Beeld. Samen met Evert Doorn organiseer ik fotoreizen naar Afrika! En ik werk als vrijwilliger voor de Dierenambulance Den Haag. 

Nog wat trefwoorden:

kaas – Afrika – psycholoog – katten – wijn – energiek – caramel en kokos – eighties muziek – 1972 – vrolijk – geboren in Brabant – cappuccino – géén vis – Netflix – single – open boek – weidse landschappen – emoties

(Foto’s gemaakt door Simone-Michelle de Blouw)

Simone Janssen

Simone is..

… een bruidsfotograaf die vooral oog heeft voor emoties en de relaties tussen mensen. Een onderonsje, een schaterlach, een kleine aanraking, een lieve blik naar elkaar, een weggepinkte traan: juist die momenten vertellen zoveel over jullie en de mensen die jullie lief zijn!

… een trouwfotograaf die met al haar ervaring (meer dan 400 bruiloften!) ook mee kan denken over jullie planning, tips heeft voor fijne leveranciers en op heel veel trouwlocaties al eens is geweest!

Heb je een vraag?