LOVESHOOTS

preweddingshoot

Loveshoot

Een fotograaf op je bruiloft… die de hele dag de camera op jullie gericht heeft. Soms is dat best even wennen! Daarom bied ik de mogelijkheid om vooraf vast een keer op pad te gaan met mij en mijn camera tijdens een loveshoot.

Elkaar beter leren kennen

Een paar weken voor jullie bruiloft zien we elkaar om een fotoshoot te gaan doen. Dat kan op de locatie waar jullie tijdens de bruiloft ook de foto’s willen gaan maken, zodat je die plek meteen vast wat kunt uitproberen en aftasten. Maar we kunnen ook naar een locatie gaan waar je tijdens de trouwdag juist niét naar toe kunt of wilt gaan.

Lekker relaxed, zo’n loveshoot

Tijdens een shoot van ongeveer een uur – lekker in je dagelijkse kloffie – gaan we gewoon eens aan de slag om een serie leuke foto’s te maken. Dingen uitproberen, aan elkaar wennen en nog wat verder kennismaken. En heb je kinderen? Dan is dit de ideale manier om ook hen alvast wat meer vertrouwd met mij te maken.

Stellen met wie ik van tevoren een oefenshoot heb gedaan, gaan op de bruiloft zelf net wat makkelijker om met mij als trouwfotograaf en de camera. Bovendien leren we elkaar zo wat beter kennen en dat maakt het op de dag zelf ook allemaal wat meer ontspannen en vertrouwd. Een loveshoot is gewoon superleuk!

Foto’s

Na afloop krijg je de bewerkte foto’s als bestanden in hoge resolutie. Het is een leuk idee om een van de foto’s te gebruiken voor de trouwkaart, bedankjes, of op andere styling voor jullie grote dag!

Prijs

Een losse loveshoot kost normaal € 425. Boek je hem in combinatie met jullie bruiloft? Dan is hij maar € 350!

Voorbeelden

Geen idee wat je je bij zo’n pre wedding shoot precies moet voorstellen? Hieronder zie je voorbeelden uit de loveshoots van andere aanstaande bruidsparen!

Extra mogelijkheden

Gastenboek

Van de foto’s van de pre wedding shoot kan ik ook een gastenboek voor jullie maken. Dat wordt ingebonden op beschrijfbaar papier. En door veel ruimte om de foto’s heen vrij te laten, kunnen alle gasten daar hun persoonlijke wens voor jullie bij schrijven!

Zo’n boek is een stuk leuker dan eentje waar alleen maar namen in staan en je voorkomt bovendien dat vrienden je toiletdeur mee naar de trouwlocatie slepen. 🙂 De kosten van een gastenboek met jullie eigen loveshoot-foto’s zijn € 295.

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?