Loveshoots

Loveshoot

Een fotograaf op je bruiloft… die de hele dag de camera op jullie gericht heeft. Soms is dat best even wennen! Daarom bied ik de mogelijkheid om vooraf vast een keer op pad te gaan met mij en de camera tijdens een loveshoot.

Elkaar beter leren kennen

Een paar weken voor jullie bruiloft zien we elkaar om een fotoshoot te gaan doen. Dat kan zijn op de locatie waar jullie tijdens de bruiloft ook de foto’s willen gaan maken, zodat je die plek meteen vast wat kunt uitproberen en aftasten. Maar we kunnen ook naar een locatie gaan waar je tijdens de bruiloft juist niét naar toe kunt of wilt gaan.

Lekker relaxed

Tijdens een shoot van ongeveer een uur – lekker in je dagelijkse kloffie – gaan we gewoon eens aan de slag om een serie leuke foto’s te maken. Dingen uitproberen, aan elkaar wennen en nog wat verder kennismaken. En heb je kinderen? Dan is dit de ideale manier om ook hen alvast wat meer vertrouwd met mij te maken.

Stellen met wie ik van tevoren een loveshoot heb gedaan, gaan op de bruiloft zelf net wat makkelijker om met de camera. Bovendien leren we elkaar zo wat beter kennen en dat maakt het op de dag zelf ook allemaal wat meer ontspannen en vertrouwd. Een loveshoot is gewoon superleuk!

Foto’s

Na afloop krijg je de foto’s als bestanden in hoge resolutie. Het is een leuk idee om een van de foto’s te gebruiken voor de trouwkaart, bedankjes, of op andere styling voor jullie grote dag!

Prijs

Een losse loveshoot kost € 450. Boek je hem in combinatie met je bruiloft? Dan is hij maar € 350 !

Voorbeelden

Geen idee wat je je bij zo’n loveshoot precies moet voorstellen? Hieronder zie je voorbeelden uit de loveshoots van andere aanstaande bruidsparen!

Extra mogelijkheden

Gastenboek

Van de foto’s van de loveshoot kan ik ook een gastenboek voor jullie laten maken. Dat wordt ingebonden op beschrijfbaar papier. En door veel ruimte om de foto’s heen vrij te laten kunnen alle gasten daar hun persoonlijke wens voor jullie in schrijven! De kosten van een gastenboek met jullie eigen loveshoot-foto’s zijn € 250.


Willen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.

Open chat
Heb je een vraag?