WERKWIJZE

trouwen in Dordrecht

Jullie gaan trouwen!

Hoera, het huwelijksaanzoek heeft plaatsgevonden en het voornemen is er: jullie gaan trouwen. Maar waar begin je nu met plannen en hoe ga je het aanpakken? Vaak is het handig om eerst, samen met de locatie, de trouwdatum vast te leggen. Daarna volgen de dingen waar een persoon mee gemoeid is, zoals de dj, de trouwambtenaar én de bruidsfotograaf; die kunnen op een dag immers maar bij één bruiloft tegelijk zijn.

 

Stap 1

Van tevoren

Voorafgaand aan jullie bruiloft kom ik graag bij jullie op bezoek om kennis te maken. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen en ideeën! Aan de hand daarvan doe ik jullie een voorstel op maat. Natuurlijk is jullie budget mede bepalend maar ik vind het ook erg belangrijk dat er een klik is tussen mij als trouwfotograaf en het bruidspaar. Immers, hoe meer je je bij mij op je gemak voelt, hoe meer ontspannen en leuker de foto’s worden! Ik kan jullie dan ook allerlei voorbeelden van trouwalbums en dergelijke laten zien. De gemaakte afspraken zetten we uiteraard ook op papier.

 

Stap 2

De dag zelf

Op de trouwdag zelf ben ik op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats en natuurlijk zorg ik zelf dat ik daar kom. Ik fotografeer digitaal, met meerdere lenzen en camera’s. Jullie trouwdatum reserveer ik volledig voor jullie: mocht je op het laatste moment besluiten dat je me toch wat langer wilt laten blijven of eerder wilt laten komen, dan kan dat!

 

Stap 3

Nabewerking en aflevering

Ik maak vervolgens zelf een selectie uit de foto’s en bewerk ze stuk voor stuk na. Van tevoren maken we afspraken over het minimaal aantal foto’s dat jullie in de bruidsreportage mogen verwachten. Jullie ontvangen de foto’s na afloop binnen zes weken op hoge kwaliteit maar het is natuurlijk nog mooier om er door mij ook een mooi trouwalbum van te laten maken. Zo heb je echt een prachtige herinnering aan jullie mooiste dag! In het voorgesprek kan ik je voorbeelden laten zien.

Wanneer de foto’s klaar zijn, krijgen jullie eerst een slideshow met het verhaal van jullie dag. De ervaring leert dat Kleenex in de buurt dan geen overbodige luxe is. Verder zet ik alle foto’s online in een galerij met een persoonlijk wachtwoord erop. Daar kun je alle foto’s bekijken en losse afdrukken, vergrotingen of canvassen bestellen. Jullie kunnen als bruidspaar natuurlijk de link doormailen aan je gasten, zodat zij ook kunnen meegenieten van jullie geweldige dag. Bovendien kunnen ze daar zelf hun nabestellingen regelen. Zo heb je daar als bruidspaar na je bruiloft helemaal geen omkijken naar! Maar natuurlijk krijg je ook gewoon een download met de hele trouwreportage (zonder logo) zodat je dit allemaal ook zelf kunt regelen.

Extra mogelijkheden

Loveshoot

Het is fijn om voor je trouwdag ook vast kennis te maken met mijn camera. Ik bied daarom ook oefenshoots (loveshoots) aan. Op een door jullie te kiezen locatie gaan we lekker een uur foto’s maken. De foto’s van de shoot krijgen jullie op hoge resolutie om bijvoorbeeld te gebruiken voor je trouwkaart, bedankjes, save-the-date of wat je maar wil.

 

Tweede fotograaf

Het is ook mogelijk om voor de hele dag een tweede trouwfotograaf erbij te boeken. Zo kunnen we in de ochtend bij jullie allebei het aankleden en de voorbereidingen fotograferen en worden alle momenten van de dag vanuit verschillende perspectieven gefotografeerd. Met een tweede fotograaf erbij kan ik me nog beter focussen op alles dat voor jullie echt belangrijk is. Een absolute meerwaarde!

 

Trouwalbum

Een luxe trouwalbum maakt het natuurlijk echt áf. In een mooie bewaardoos, met een luxe omslag met eventueel jullie namen of trouwdatum erin. Een album waarin het verhaal van jullie dag verteld wordt, om er af en toe bij te pakken als je de dag weer eens wilt herbeleven.

 

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?