Bruidsfotografie Amsterdam

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN AMSTERDAM EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? AMSTERDAM HEEFT NATUURLIJK HEEL VEEL MOOIE PLEKJES, MET DE MOOIE HISTORISCHE BINNENSTAD, DE GRACHTEN EN OUDE KERKEN. MAAR ER ZIJN OOK TOFFE INDUSTRIËLE PLEKKEN TE VINDEN.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Al vanaf mijn studietijd kom ik regelmatig in Amsterdam en ik ken er inmiddels aardig de weg. En het is zo heerlijk om er te fotograferen, met alle zo bekende en minder bekende plekken en alle levendigheid!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Amsterdam?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. In de binnenstad van Amsterdam wemelt het natuurlijk van de mooie plekken, bij de Amstel, Carré, de mooie bruggen en bekende plekken. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het NDSM-eiland, met veel industriële locaties of een van de mooie parken.

Bruidsfotografie Amsterdam: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?