ERVARINGEN

Dit is wat andere bruidsparen zeggen over hun ervaring met mij, op hun mooiste dag. Daar ga je toch van blozen? 

Simone heeft geweldige foto’s geschoten van onze strandbruiloft. Ze heeft alle emoties precies op het juiste moment vastgelegd en daardoor hele warme, persoonlijke foto’s geschoten. Daarnaast is ze ook een erg fijn persoon om mee te werken. Man en ik waren wat huiverig voor de fotoshoot (poseren is niet ons ding), maar door de spontaniteit van Simone zijn het geweldige foto’s geworden! Absolute aanrader!

Willemijn & Joost, 16 juni 2023

trouwen in Ouddorp
trouwen met oudjaar

Het was moeilijk om een trouwfotograaf te vinden voor onze bruiloft op 31 december, maar Simone was gelijk enthousiast. Een fijn mens om om je heen te hebben op zo’n dag, wat zelfs ook gold voor onze gasten. Foto’s maken ging lekker vlot en gemakkelijk, ze hield de tijd in de gaten en dacht ook lekker praktisch mee met andere dingen dan fotograferen. Buiten de shoot om is het ons amper opgevallen dat ze foto’s maakte, precies zoals we wilden. Op zo’n donkere dag is het een uitdaging om mooie foto’s te leveren, maar we zijn ontzettend blij met het resultaat: een album met prachtige herinneringen!

Lisa & Tim, 31 december 2022

Simone is een geweldige fotograaf. We zijn heel erg blij dat we Simone als onze fotograaf hadden tijdens onze bruiloft. Gedurende de voorbereidingen dacht Simone heel fijn mee, had goede tips en was flexibel toen onze bruiloft meerdere malen verzet moest worden. Alles was tot in de puntjes geregeld!

Tijdens de bruiloft heeft Simone geweldige foto’s gemaakt! Wij wilden geen ‘gemaakte’ foto’s, maar foto’s van hoe de dag daadwerkelijk was. De foto’s vooraf aan de ceremonie waren ook niet ‘geforceerd’: het was gewoon gezellig een stukje wandelen en foto’s maken, geen druk of stress, gewoon gezelligheid! Simone wist de rest van de dag ook elk belangrijk moment te vangen, familie en vrienden vast te leggen zoals wij ze kennen, de juiste emoties vast te leggen en er zaten tijdens het bekijken van de foto’s regelmatig momenten tussen waarvan we dachten: “oh wauw! Dat heeft ze ook weten vast te leggen!”.

Naast dat Simone een geweldige fotograaf is, is ze ontzettend lief en gezellig. Het voelde heel goed om haar tijdens onze bruiloft er bij te hebben! Wij raden dan ook zéker aan om je foto’s door Simone te laten maken!

Chantal & Rolf, 28 mei 2022

trouwen in Ouddorp
trouwen met oudjaar

Wat zijn wij blij dat Simone onze Fotograaf is geweest op onze bruiloft. Simone is professioneel, vriendelijk, heeft oog voor detail, maakt de wensen van ons kenbaar.. ook naar andere leveranciers en denkt echt mee! veel geduld, vooral omdat wij 2 kids hebben 🙂 en de juiste shots erop gezet. Vanaf het begin tot het einde is de communicatie super fijn geweest, heldere uitleg en offerte en geen verassingen achteraf.

Wat ook zeker benoemd mag worden is dat Simone samen met een door ons geregelde videograaf spontaan ging samenwerken. Naar ons inzien ook echt vlekkeloos, ieder gunde elkaar de ruimte en dat zien wij ook terug in het resultaat.
En toen kregen wij onze foto’s binnen… WOW zo gaaf geworden, precies zoals wij het graag wilde hebben. wij zijn niet echt de types van te veel poseren en wilde vooral genieten en echt Simone heeft het er allemaal perfect op gekregen.

Lieve Simone, ontzettend bedankt!!!!

Femke en Michiel, 25 september 2021

Na alle andere positieve reviews te hebben gelezen, hebben wij ook Simone gevraagd om onze trouwdag te fotograferen. En wat heeft ze dat ontzettend goed gedaan! We kijken nog bijna iedere dag terug naar alle mooie momenten die ze zo knap heeft weten vast te leggen.

Bij het eerste gesprek al hadden we een fijn gevoel bij Simone en hebben we goed onze wensen met haar kunnen bespreken. Op de dag zelf wist ze op een prettige en natuurlijke manier te blenden met ons, de families en gasten. En had je eigenlijk niet meer het idee dat er een fotograaf om je heen liep. Ook hebben we ook ontzettend met haar kunnen lachen tijdens onze fotoshoot in Clingendael en heeft ze zulke mooie en persoonlijke portretten van ons weten te maken. We kunnen haar met een gerust hart aan iedereen aanbevelen!

Judith & Robin, 30 augustus 2019

trouwen in rijswijk
bruidsfotografie zuid-afrika
Na twee jaar uitstel door COVID zijn we op 30 juli 2022 getrouwd op safari in Zuid-Afrika. Het contact met Simone hebben we als erg prettig ervaren. Simone maakt geweldige foto’s en heeft creatieve ideeën voor unieke foto’s. Wij kunnen iedereen Simone aanbevelen als fotograaf op je bruiloft!


Susanne & Vincent, 30 juli 2022

De foto’s die Simone heeft gemaakt zijn echt prachtig geworden, ze heeft heel goed alle fantastische momenten van de dag vastgelegd. Het was ook mooi om te zien dat ze de emoties van iedereen goed heeft weten vastleggen. Sommige reacties hadden wij helemaal niet gezien of meegemaakt maar juist dat we die kleine momentjes in de foto’s terug zagen was echt heel mooi om te zien. Als wij nu telkens terug kijken naar de foto’s dan beleven wij de hele dag weer opnieuw!

Het gaat uiteraard hoofdzakelijk om de foto’s maar Simone is ook erg fijn om mee te werken, denkt goed mee met je ideeën. Blend in tussen de gasten dus je hebt totaal niet door dat je de hele dag wordt gefotografeerd. Wij voelde ons heel erg op ons gemak bij haar tijdens de fotoshoots.

Tessa & Rik, 4 augustus 2023

trouwen in Ouddorp
trouwen met oudjaar

Wat zijn wij blij met de geweldig mooie foto’s die Simone van ons huwelijk heeft gemaakt!! Simone heeft in onze gesprekken goed opgenomen wat voor ons belangrijk was, is heel flexibel met onze drie kinderen geweest en de foto’s geven precies weer hoe onze dag verlopen is, mooi, ontspannen en met humor.

De oplevering van de foto’s was ook super snel, de eerste hadden we tijdens de huwelijksreis al binnen en de rest volgde snel daarna, ook dit is weer tot in de puntjes verzorgd!!

Simone, nogmaals super bedankt voor alle geweldige foto’s!

Samira & Ed, 24 juni 2022

Simone heeft op 25 juni jl. onze bruiloft gefotografeerd en we zijn waanzinnig blij met het resultaat! We hebben Simone voor het eerst ontmoet tijdens een Open Toptrouwlocatie Route in februari 2020 en waren toen meteen al enthousiast. Na een gesprek bij ons thuis was de keuze snel gemaakt.

Op de dag zelf, vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst en een laatste gesprek voor afstemming details, ging alles vlekkeloos. Het is te merken dat Simone een zeer ervaren fotograaf is, die volledig “in control” is en zich niet gek laten maken als zaken iets anders gaan dan gepland. Tijdens de ceremonie was ze zo goed als onzichtbaar voor ons, maar toen later op de dag de groepsfoto’s in het water leken te vallen door dreigende regen was ze doortastend en kwam snel met een alternatief plan.

De dag na de bruiloft werden we ‘s avonds verrast met een kleine teaser van twintig foto’s, heel erg leuk. Ook de levering van de finale set foto’s was ruim binnen de afgesproken termijn en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Inmiddels is ook het fotoalbum besteld, maar we twijfelen er niet aan dat ook dit prachtig zal zijn.

Lieve Simone; enorm bedankt voor alles!

Manon & Michael, 25 juni 2021

trouwen op Beeckestijn
trouwfotografie Hoek van Holland

Tijdens onze zoektocht naar een fotograaf voor onze mooiste dag, zijn wij in contact gekomen met Simone. Vanaf het eerste moment een fijne en goede klik, het materiaal wat ze ons liet zien was prachtig en meteen waren we verkocht. Een weekje even nadenken?!? Nee hoor, dezelfde avond nog belden we Simone dat we haar heel graag als fotograaf wilde hebben voor onze bruiloft. Alles mooi doorgesproken, een paar dagen van te voren nog even de puntjes op de i en toen was daar onze dag!

Vanaf het eerste moment in de ochtend was Simone aanwezig, het aankleden, de make-up, de ontmoeting, de ceremonie, een te gekke shoot op het strand met vrienden en familie, tot na het dineren en de verrassingen van onze dierbaren.

Een hele fijne samenwerking, prachtige foto’s, een vlotte babbel, een fijne energie op onze bruiloft, flexibel in afspraken maken om ook nog even die laatste momenten van de dag mee te fotograferen. En wat een prachtige foto’s en een fantastische mooi fotoalbum waar wij de rest van ons leven samen van mogen gaan genieten!!

Esther & Carola, 10 oktober 2019

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?