Bruidsfotografie Breda: onlangs was ik op een bruidsfotografenconferentie in Stockholm, waar ik vooral erg onder de indruk was van het verhaal van Jonas Peterson. Daarna ben ik gaan nadenken over de manier waarop ik mezelf op mijn website laat zien. En ook over de manier waarop ik blog. Ik laat vooral eigen bruiloften zien en het stramien is altijd hetzelfde: een chronologisch verhaal van de dag, met hier en daar een persoonlijke noot en dan veel foto’s.

Maar misschien moet ik dat wel helemaal anders doen. Iedereen weet dat Fréderique en Thijs ’s ochtends zijn begonnen met aankleden. Misschien moet ik eens vertellen wat de dag voor mij betekende, waarom ie me raakte.

Twee zussen

Sowieso is het fotograferen van de bruiloft van twee zussen in één jaar heel bijzonder. Beiden getuigen van elkaar, elkaar helpen met aankleden. Hun ouders die ik twee keer een hele dag meemaakte (zie hier de blog van het huwelijk van zus Sophie). Tussendoor nog een loveshoot waarbij ik hoorde dat zus Sophie inmiddels zwanger was en dat er ook verdrietige dingen in de familie waren gebeurd. En dan zien hoe ontzettend close die twee zussen zijn en hoe verschillend tegelijk.

De dag van Fré – zoals ik haar net als Sophie ook al snel ging noemen – en Thijs werd voor mij vooral bijzonder door de ceremonie. Tijdens het verhaal dat Joanne over hen vertelde zag ik hoeveel ze van elkaar houden maar ook wat een mooie wisselwerking ze samen hebben. Een schaterlach, een diepe ontroering, beurtelings even voor elkaar zorgen, elkaar verder brengen. En vooral veel prachtige blikken van verstandhouding, begrip, wéten.

En opa

Het moment dat de opa van Thijs de ringen kwam brengen en daarbij onverwacht zijn persoonlijke wens uitsprak om nét zo lang en gelukkig samen te mogen zijn als hij en oma die eerder dit jaar overleed… Oude mensen die hun leven lang van elkaar houden, het raakt me.

En daarna las Joanne ook nog eens een brief voor van oma aan Fré en Thijs die ze kort voor haar overlijden had geschreven: ‘ik kijk naar jullie vanaf mijn wolk’. Hoe mooi, hoe bijzonder is dat?

Liefde

De liefde zien tussen Fréderique en Thijs, tussen de zussen, tussen opa en zijn overleden vrouw, maar ook tussen Thijs en zijn opa en ach zoveel. Daarvan foto’s mogen maken, herinneringen creëren, voor later als Fré en Thijs zélf zo oud en zo lang samen zijn. Zodat ze dan terug kunnen kijken en zeggen: kijk, toen leefde opa nog en jouw ouders, toen was Sophie zwanger van de oudste. Dát is waarom ik zo intens geniet van bruidsfotograaf zijn.

Het was super om je erbij te hebben!

En natuurlijk was er een geweldige eerste ontmoeting, en een fotoshoot, en taart en toost en een diner met speeches en een feest. Maar dat zie je hieronder wel terug in de foto’s.

Fréderique en Thijs: wat een mooie dag was het maar vooral ook wat een prachtige mensen zijn jullie!

Ook op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk? Bel, mail of app me voor een kennismaking!

Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda
Bruidsfotografie Breda
Trouwfotografie Breda


Leveranciers

Locatie diner en feest: De Peer
Videograaf: Bruidbeeld
Trouwambtenaar: Joanne LittooijWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?