Bruidsfotografie Brummen

Bruidsfotografie Brummen

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN BRUMMEN EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? BRUMMEN HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES, UITERAARD IN EN ROND KASTEEL ENGELENBURG, MAAR OOK HET LANDELIJKE GEBIED EROMHEEN IS PRACHTIG!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik woon zelf in Den Haag maar ik heb al meerdere bruiloften bij Kasteel Engelenburg mogen fotograferen. Ik ken er dus goed de weg en weet ook waar de bijzondere plekken zijn!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Brummen?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Natuurlijk is de binnenkast van het kasteel prachtig en de tuin eromheen maar als je iets verder weg gaat, kom je ook bij prachtige landerijen en wat meer bosgebied uit. Alles is bij de hand!

Bruidsfotografie Brummen: interesse?

Dan nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Open chat
Heb je een vraag?