Bruidsfotografie Delft

Bruidsfotografie Delft

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN DELFT EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? DELFT HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES, MET DE MOOIE HISTORISCHE BINNENSTAD, GRACHTEN EN OUDE KERKEN, MAAR ER ZIJN OOK TOFFE INDUSTRIËLE PLEKKEN TE VINDEN.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik woon zelf in Den Haag en ken Delft daarom vrij goed; ik heb er al heel wat bruiloften mogen fotograferen! De oude gebouwen en de sfeer die er hangt door de studenten en toeristen. Er gebeurt altijd wat!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan. En of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Delft?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. De binnenstad van Delft is natuurlijk sowieso prachtig, rondom de kerken en de Prinsenhof. Maar in Delft zijn ook mooie industriële plekken te vinden, zoals Lijm & Cultuur waar je ook terecht kunt bij slecht weer.

Bruidsfotografie Delft: interesse?

Dan spreek ik graag met jullie af voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?