Bruidsfotografie Den Haag

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN DEN HAAG EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? DEN HAAG HEEFT ZOVEEL MOOIE EN BIJZONDERE PLEKKEN, EN LIGT OOK NOG DICHTBIJ HET STRAND, DUSSE… LEUK!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Dat zal mij in Den Haag niet zo snel gebeuren want ik ken het als mijn broekzak en ik word er nog altijd blij van als ik word gevraagd voor bruidsfotografie in Den Haag, mijn thuisstad!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Den Haag?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Rondom het Binnenhof en de Hofvijver, het strand en de duinen of de pier en boulevard van Scheveningen, allemaal heel geschikt voor bruidsfotografie. Den Haag is de perfecte stad met echt alles bij de hand!

Bruidsfotografie Den Haag: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?