bruidsfotografie Gouda

Bruidsfotografie Gouda

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN GOUDA EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? GOUDA HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES, MET DE MOOIE HISTORISCHE BINNENSTAD, GRACHTEN EN OUDE KERKEN, MAAR ER ZIJN OOK MOOIE PARKEN TE VINDEN.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik heb al meerdere bruiloften in Gouda mogen fotograferen en ik hou van de oude steegjes, de enorme markt en de sfeer. En er zijn ook een paar toffe industriële plekken te vinden.

Wat is de prijs van jullie wensen?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Gouda?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. De binnenstad van Gouda is natuurlijk sowieso prachtig, rondom de Markt met alle mooie steegjes en watertjes. Maar er zijn ook mooie parken, met treurwilgen en heerlijk Hollandse molen. En net erbuiten heb je natuurlijk prachtige plassen. Van alles wat!

Bruidsfotografie Gouda: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?