Bruidsfotografie Hoek van Holland

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN HOEK VAN HOLLAND EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? HOEK VAN HOLLAND HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES, MET HET STRAND EN DE DUINEN, MAAR BIJVOORBEELD OOK HET OUDE STATION.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden. En die niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik woon zelf in Den Haag en heb al veel bruiloften in Hoek van Holland gefotografeerd. Ik kom er heel graag!

Hoe past dat allemaal in jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur. Maar ook of jullie een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan. En of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Hoek van Holland?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Het strand en de duinen liggen natuurlijk voor de hand. Maar wat dacht je van het oude station? Of de pier die langs de haven loopt? Daar kun je ook hele gave foto’s maken!

Bruidsfotografie Hoek van Holland: interesse?

Dan spreek ik graag met jullie af voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?