Bruidsfotografie Kasteel Keukenhof

Bruidsfotografie Kasteel Keukenhof

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN DE KEUKENHOF EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? KASTEEL KEUKENHOF HEEFT NATUURLIJK HEEL VEEL MOOIE PLEKJES, MET DE MOOIE TUINEN, HET BOS EN ALLE BLOEMEN.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik fotografeer meerdere bruiloften per jaar bij Kasteel Keukenhof en weet er erg goed de weg. Bovendien werk ik vaak samen met de andere leveranciers van deze locatie.

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur. Maar ook of  jullie een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes bij kasteel Keukenhof?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Op het terrein rondom het Kasteel Keukenhof zijn heel veel prachtige plekjes te vinden dus dat komt zeker goed!

Bruidsfotografie Kasteel Keukenhof: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?