Bruidsfotografie Leiden

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN LEIDEN EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? LEIDEN VOELT VOOR MIJ ALS MIJN TWEEDE THUIS, WANT IK HEB ER JAREN ZELF GEWOOND. DUSSE…. LEUK!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Dat zal mij in Leiden niet zo snel gebeuren want ik ken het als mijn broekzak. En ik word er nog altijd blij van als ik word gevraagd voor bruidsfotografie in Leiden!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur. Maar ook of jullie een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Leiden?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Rondom de Pieterskerk is het natuurlijk sowieso mooi, maar ook bij de burcht kun je mooie foto’s maken of in de Hortus Botanicus. Allemaal heel geschikt voor bruidsfotografie. Leiden is de perfecte stad met al die leuke straatjes en bruggetjes!

Bruidsfotografie Leiden: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?