Bruidsfotografie Lisse

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN LISSE EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? LISSE EN NATUURLIJK OOK DE KEUKENHOF HEEFT ZOVEEL PRACHTIGE PLEKJES DAT IK DAAR WEL ELKE WEEK EEN BRUILOFT ZOU WILLEN FOTOGRAFEREN!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik woon zelf in Den Haag maar heb al veel bruiloften in Lisse gefotografeerd en ken er daarom aardig de weg. Ook veel van de leveranciers in de regio ken ik daardoor goed, waardoor samenwerken helemaal vanzelf gaat.

Wat gaat jullie dat ongeveer kosten?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën. Je kunt wel vast een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur. Of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan. En of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Lisse?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. In en rond de Keukenhof zijn natuurlijk heel veel prachtige plekken, bij het Kasteel en de Fredrik’s Hof of verderop in het park. Maar als je in het seizoen trouwt is een groot bollenveld ook heel erg tof! En de Waterleidingduinen zijn ook nog eens dichtbij.

Bruidsfotografie Lisse: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?