Bruidsfotografie Maastricht

Bruidsfotografie Maastricht

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN MAASTRICHT EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? MAASTRICHT HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES, MET DE MOOIE HISTORISCHE BINNENSTAD, GRACHTEN EN OUDE KERKEN. MAAR ER IS OOK HEEL VEEL GROEN.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je trouwfotograaf enthousiast is over je locatie en daardoor extra mooie plaatjes weet te schieten. Ik hou zelf zo van Maastricht: de stad zelf maar ook de regio eromheen, met de heuvels en het groen. Het is alsof je je op vakantie in het buitenland bevindt!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën. Maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur. Of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan. En of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Maastricht?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Maastricht is als stad natuurlijk prachtig maar er zijn ook hele mooie trouwlocaties te vinden. Wat dacht je van Château Neercanne of Kasteel de Hoogenweerth?

Bruidsfotografie Maastricht: interesse?

Dan spreek ik heel graag met jullie af voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?