Bruidsfotografie Noordwijk

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN NOORDWIJK EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? NOORDWIJK MET Z’N PRACHTIGE STRAND IS GEWELDIG, ZEKER VOOR MIJ ALS BRUIDSFOTOGRAAF DUS IK LEG HET HEEL GRAAG VOOR JULLIE VAST!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf overweg kan met de omgeving. Ik hou enorm van het strand. Als kind gingen we altijd naar het strand op vakantie, in mijn studietijd nam ik vanuit Leiden vaak de bus naar Noordwijk. En nu als bruidsfotograaf hou ik enorm van bruiloften aan het strand! Bovendien woon ik zelf in Den Haag ook vlakbij het strand dus ik kom er nog steeds vaak.

Wat kunnen jullie doen met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën. Maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan. En doen we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen?

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Noordwijk?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Het strand en de duinen vlakbij jullie trouwlocatie liggen natuurlijk het meest voor de hand. Maar ik ben zelf ook enorm fan van de Waterleidingduinen, vanwege de rust en de weidse landschappen, de dieren en het bos. En de vuurtoren moet natuurlijk ook wel ergens op de foto’s staan!

Bruidsfotografie Noordwijk: interesse?

Dan zou ik zeggen: laten we afspreken voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?