Bruidsfotografie Randstad

Bruidsfotografie Randstad

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN DE RANDSTAD; EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? DE RANDSTAD HEEFT PRACHTIGE PLEKJES, MOOIE TROUWLOCATIES EN EN ENORM VEEL AFWISSELING EN MOGELIJKHEDEN DUS KOM MAAR OP!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Dat zal mij in de Randstad niet zo snel gebeuren want ik woon er al het grootste deel van mijn leven. En bovendien heb ik in vrijwel alle dorpen en steden al wel eens een bruiloft gefotografeerd.

Wat zijn de opties met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën. Maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan. En of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in de Randstad?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Er zijn mooie oude dorpen en steden, het strand is vrijwel overal dichtbij, er zijn gave industriële plekken en er is veel groen. Dus wat je ook zoekt, we vinden samen een mooie plek!

Bruidsfotografie Randstad: interesse?

Dan maak ik graag een afspraak met jullie voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?