bruidsfotografie Rijswijk

Bruidsfotografie Rijswijk

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN RIJSWIJK EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? RIJSWIJK HEEFT PRACHTIGE PLEKJES, MOOIE TROUWLOCATIES EN LIGT DICHT BIJ HET STRAND, DUS IK LEG HET GRAAG VOOR JULLIE VAST!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Dat zal mij in Rijswijk niet zo snel gebeuren. Ik ken het als mijn broekzak want ik woon er tegenaan. En er zijn zulke fijne trouwlocaties in Rijswijk, zoals Herberg Vlietzigt en Landgoed Te Werve.

Wat kunnen jullie doen met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën. Wel kun je alvast een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan. En doen we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen?

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Rijswijk?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. In Rijswijk zijn veel mooie parken waar we foto’s kunnen maken. En als je van industrieel en vervallen houdt is het leegstaande stadhuis ook een toffe plek. Maar we kunnen natuurlijk ook lekker naar het strand!

Bruidsfotografie Rijswijk: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?