Bruidsfotografie Schiedam

Bij het eerste contact met Ethel en Vernon hadden we direct een enorme klik. Een prachtig stel, dat zowel enorm met elkaar kan lachen als zomaar – woeps – even de diepte in kan gaan. Mooi om te zien! Ik zei dan ook meteen ‘ja’ op de vraag of ik hun bruidsfotografie in Schiedam en Rotterdam wilde verzorgen. 

Meteen omhelsd

Tijdens de loveshoot die we een paar weken eerder deden, zag ik al dat dit wel eens een spetterende dag zou gaan worden. En dat was ook zo! Toen ik in de ochtend bij Ethel kwam zat daar de woonkamer al vol en werd ik direct door alle mij nog onbekende gasten omhelsd. 🙂 Heerlijk, mensen met zoveel warmte! En dat was nog maar het begin.

Ethel en Vernon trouwden vandaag voor de kerk, aan het einde van de straat. En de kerk zat vól! Het binnenkomen was een prachtig ritueel: eerst de bruidsjonkers van Vernon, daarna Vernon zelf, daarna Deshawn (hun zoon, mét ringen en mét zenuwen), dan alle bruidsmeisjes en tot slot Ethel, gesluierd aan de arm van haar vader. En volgens mij heb ik nog nooit zoveel telefoons op selfie sticks gezien, haha!

Kerkdienst en fotoshoot

De kerkdienst was heel mooi, geleid door een Nigeriaanse pastoor, met een mooi koor en persoonlijke speeches. Het licht speelde – voor mij als fotograaf nogal spannend – door alle glazen gekleurde blokjes van de enorme buitenwand maar dat had wel een erg mooi effect. Na wat groepsfoto’s verdwenen wij naar centrum Rotterdam voor de fotoshoot, in de buurt van de Euromast. Intussen schoven in Schiedam ruim 300 gasten vast aan tafel om het bruidspaar later te ontvangen, terwijl ze van de geweldige trap met rode loper kwamen.

Wat een geweldig feest!

En toen volgde een avond… zoals ik nog nooit heb meegemaakt! Tijdens het eten was er al een mooie live band, maar het feest werd geopend met een drumband waar ik nu nóg doof van ben; en onduidelijk is of dat dan van de drums komt of van mijn eigen gekrijs omdat ik het zo gaaf vond. 😉 Ik weet in ieder geval wél dat ik de trompettist die op een gegeven moment recht naast me stond, niét hoorde boven de drums. Dus…

Daarna was het dansen, dansen, dansen tot je er bij neerviel. Eén grote zwierige snelle swing van de een naar de ander en weer terug en ik wist van gekkigheid niet waar ik moest kijken en wat ik allemaal kon fotograferen. Wow! Wat een enorme energie!

“Super! Alsof we de dag opnieuw beleefden!”

De avond eindigde voor mij met het gooien van het boeket en het snijden van de taart. En toen ik later in mijn bed lag, swingde ik nog. Zoveel plezier, warmte, openheid, trots, liefde… nu ik erover schrijf voel ik het weer!

Lieve Ethel en Vernon, heel heel erg veel dank dat ik uitverkoren was om jullie bruiloft te fotograferen enne… vrienden en familie: ik hou me meer dan aanbevolen! 🙂

bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam
bruidsfotografie Schiedam


Leveranciers

Jurk: Weddings
Locatie: Het Paleis
Visagie: Lisette Moreira – Bobby Brown make up
Muziek: DJ Nos Manera en Band Lady Shaynah en Cici Isenia

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?