Bruidsfotografie Texel

Bruidsfotografie Texel

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN OP TEXEL EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? TEXEL IS GEWELDIG, ZEKER VOOR MIJ ALS BRUIDSFOTOGRAAF DUS IK LEG HET HEEL GRAAG VOOR JULLIE VAST!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Al woon ik dan in Den Haag, ik kom al jaren vaak op Texel en durf wel te zeggen dat ik heel veel plekjes ken. Ik word echt superblij van Texel!

Wat past er allemaal binnen jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes op Texel?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Je trouwt vast niet voor niets op Texel! Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Een bruidsreportage op Texel moet naar mijn idee in ieder geval zee, strand, dijken en schapen bevatten; we kunnen foto’s maken bij een schapenboetje, of in het noorden bij de steiger naar Vlieland. En de vuurtoren mag natuurlijk ook niet ontbreken. Er is zoveel moois op Texel!

Bruidsfotografie Texel: interesse?

Dan spreek ik graag met jullie af voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?