Bruidsfotografie Veluwe

Bruidsfotografie Veluwe

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN OP DE VELUWE EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? DE VELUWE HEEFT ZOVEEL GEWELDIGE FOTOLOCATIES, ZOWEL NATUUR ALS INDUSTRIE ALS HEERLIJK LANDELIJK.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik woon zelf in Den Haag (op de Nunspeetlaan!) maar heb al meerdere bruiloften gefotografeerd in onder andere Nunspeet, Elspeet en Ermelo. Ik hou van de natuur en fotografeer er graag.

Wat zou er in jullie budget passen?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes op de Veluwe?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. De natuur is natuurlijk een inkopper voor een bruidsreportage op de Veluwe. Bos, hei, zandverstuivingen (vooral die laatste: yes!), alles is er bij de hand. Maar jullie bruidsfoto’s kunnen ook heel mooi worden bij een van de oude fabrieken, of op een wat meer landelijke plek. Eigenlijk is de hele Veluwe één grote toffe fotolocatie!

Bruidsfotografie Veluwe: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?