Bruidsfotografie Vlieland

Bruidsfotografie Vlieland

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN OP VLIELAND EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? VLIELAND HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES EN IK BEN ECHT VERLIEFD OP ONZE WADDENEILANDEN DUS IK FOTOGRAFEER JULLIE HEEL GRAAG!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf gewoon heel blij wordt van je trouwlocatie zodat je echt de allertofste foto’s krijgt.

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes op Vlieland?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Natuurlijk moeten we het weidse strand op, maar foto’s met de vuurtoren (in de achtergrond) zijn ook wel heel erg gaaf!

Bruidsfotografie Vlieland: interesse?

Dan spreek ik graag met jullie af voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?