Bruidsfotografie Wadden

Bruidsfotografie Wadden

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN OP EEN WADDENEILAND EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? DE WADDEN ZIJN ZO GEWELDIG! IK BEN ER ECHT VERLIEFD OP EN IK PROBEER ER ELK JAAR MINIMAAL EEN REPORTAGE TE MAKEN, DUS: MAIL ME!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar een trouwfotograaf die onvermoeibaar en superenthousiast is, maakt het allemaal nog net iets leuker en dat ben ik absoluut, als ik een Wadden-eiland mag fotograferen. Texel, Vlieland en Ameland heb ik allemaal al op mijn lijstje staan. Ik hou van het vakantiegevoel, de dijken, de schapen, de zee, de weidse stranden, de vuurtorens, de boot er naar toe… Bruidsfotografie op de Wadden is geweldig!

Wat past er allemaal in jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes op de Wadden?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Vanwege de afstand ben ik bij een Wadden-bruiloft vaak de dag ervoor al op het eiland en dat geeft de tijd om nog eens extra goed rond te kijken, de mooiste plekjes te zoeken voor die specifieke tijd van het jaar etc. Een vuurtoren, het strand en de duinen zijn natuurlijk bij ieder eiland een must, maar er is zeker meer!

Bruidsfotografie Wadden: interesse?

Dan maak ik heel graag een afspraak met jullie voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?