Bruidsfotografie Zuid-Holland

Bruidsfotografie Zuid-Holland

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN ZUID-HOLLAND EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? ZUID-HOLLAND HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES, MOOIE STEDEN, STRAND, NATUUR EN IK WOON ER AL EEN JAARTJE OF WAT EN FOTOGRAFEER ER GRAAG!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik woon zelf in Den Haag en ken Zuid-Holland daarom vrij goed; een groot deel van mijn bruiloften fotografeer ik in Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam en de plaatsen daaromheen.

Wat gaat jullie dat ongeveer kosten?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Zuid-Holland?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Het Binnenhof in Den Haag, alle toffe industriële plekken in Rotterdam, de oude binnensteden van Leiden en Delft, maar er is natuurlijk ook altijd strand of bos dichtbij.

Bruidsfotografie Zuid-Holland: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?