Bruiloft in Amsterdam

Sowieso is het natuurlijk al helemaal geweldig als je samen Kim & Pim heet. En als je dan ook nog bij iedere traditie denkt: ‘ja, hmz, wat vind ik daar eigenlijk van en wil ik dat eigenlijk wel?’ dan wordt je bruiloft echt heel persoonlijk en karakteristiek. En dat is preciés wat Kim en Pim wilden voor hun bruiloft in Amsterdam.

Anders dan anders

Geen zoete geposeerde trouwfoto’s maar lekker een stukje lopen over het Museumplein in Amsterdam. Geen boeket want daar loop je dan maar de hele dag mee in je handen. En ook geen witte schoenen want groen is gewoon veel toffer! En best leuk, zo’n sjieke trouwjurk maar daar kun je toch niet in dansen? Dus maakte Kim het plan om tijdens de openingsdans, voor het oog van al hun gasten en tot grote verrassing van Pim, simpelweg haar jurk af te laten knippen tot net boven de knie. Met lichtjes erin, natuurlijk. Want het moest een flink feestje worden!

Ik vind het heel gaaf als bruidsparen gewoon doen wat ze willen en zich niet conformeren aan tradities waar ze zelf eigenlijk niet achter staan. Traditie kan prachtig zijn maar als je er niks mee hebt… waarom zou je dan? Own your day and it shows!

Het resultaat is echt verbluffend!

En dus liepen we na het aankleden en de ontmoeting over het Museumplein met paraplu’s, dochters in vrolijke jurkjes en tussen de toeristen bij wijze van fotoshoot. En ook tijdens de ceremonie lieten de kinderen zich zien. Kleine Hein vond al snel de achter de bank verstopte loopfiets-met-blikjes en showde zijn groene vingers bij het afbreken van alle bloemen in de decoratie. En tijdens het tekenen van de akte vond Vive dat ze echt heus waar bést op de tafel kon klauteren. <3

Dan knip je toch gewoon je jurk af!

Na de ceremonie was er tijd voor een borrel en walking dinner, waar de filmpjes van beide vrijgezellenfeestjes werden getoond. A-há, ook papa en mama houden wel van een feestje. Check. En toen het feest. Te beginnen dus met het afknippen van De Jurk. Voorbereid in hun hotelkamer (want zoveel lagen in één keer goed afknippen kost gewoon tijd) en ondersteund door ACDC’s Thunderstruck. Je doet het goed. Of niet. En daarna barstte het feest volledig los!

Lieve geweldige Kim en Pim! Hoe fantastisch dat ik erbij mocht zijn! En als de rest van jullie leven ook maar enigszins zo levendig en spectaculair is als jullie bruiloft… blijf jullie harten volgen!

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben voor fotografie op jullie bruiloft? Neem contact met me op en we spreken af!

bruiloft amsterdam 01
bruiloft amsterdam 02
bruiloft amsterdam 04
bruiloft amsterdam 05
bruiloft amsterdam 06
bruiloft amsterdam 07
bruiloft amsterdam 08
bruiloft amsterdam 09
bruiloft amsterdam 10
bruiloft amsterdam 11
bruiloft amsterdam 12
bruiloft amsterdam 13
bruiloft amsterdam 14
bruiloft amsterdam 15
bruiloft amsterdam 16
bruiloft amsterdam 17
bruiloft amsterdam 18
bruiloft amsterdam 19
bruiloft amsterdam 20
bruiloft amsterdam 21
bruiloft amsterdam 22
bruiloft amsterdam 23
bruiloft amsterdam 24
bruiloft amsterdam 25
bruiloft amsterdam 26
bruiloft amsterdam 27
bruiloft amsterdam 28
bruiloft amsterdam 29
bruiloft amsterdam 30
bruiloft amsterdam 31
bruiloft amsterdam 32
bruiloft amsterdam 33
bruiloft amsterdam 34
bruiloft amsterdam 35


Leveranciers

Bruidsjurk: Bruidsambassade Bussum
Pak: Oger Amsterdam
Visagie: Blush en Rouge visagie
Bruidskapsel:Cosmo hairstyling Bussum
Trouwambtenaar: Annemarie Brüning
Bloemen: Bloomon
Locatie: College Hotel
Muziek: DJ Wiebe Amsterdam
Ringen: Juweliershuis Loman HoogeveenWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?