Ik heb het leukste werk van de wereld! Zo, dat is maar eens gezegd. 🙂 Sta ik de ene keer op het strand met een jong stel voor een loveshoot, sta ik de week erna op een kasteel voor een geweldige ceremonie en in april was ik opeens op een hennafeest! 

Mijn eerste hennafeest

In juli zijn Nurdan en Pieter getrouwd in Frankrijk (die blog vind je hier!), maar daarvoor had ik hen al twee keer gefotografeerd. In februari tijdens hun burgerlijk huwelijk (even snel op maandagmiddag) en in april bij het hennafeest. Nurdan is van Turkse afkomst maar in haar hennafeest zaten allerlei Nederlandse invloeden verweven. Het begon al met de locatie: de studeerkamer van haar aanstaande Nederlandse schoonvader was totaal omgetoverd tot feestlocatie. En er waren niet alleen dames aanwezig: ook Pieter, zijn vader, zijn broers en andere mannen die belangrijk zijn in hun levens waren erbij. Zoals ik Nurdan heb leren kennen: lekker eigenwijs en op haar eigen manier, met ruimte in hun harten voor iedereen!

Prachtige outfit

De avond begon met de ontmoeting tussen Nurdan en Pieter, samen met hun zoon Enhar. Daarna was er – natuurlijk – volop heerlijk eten en toen vertrok Nurdan naar boven voor haar officiële henna-outfit. Wow, zo mooi! Een prachtige jurk, met een sluier en geweldig hoofdsieraad. En zo kwam ze samen met haar bruidsmeisjes, in kaarslicht, de ruimte binnen om de henna op haar handen in ontvangst te nemen.

Menging van culturen

Toen dat ritueel eenmaal voorbij was, barstte de muziek los en werd er gedanst dat het een lieve lust was! Wat een vuur, wat een vrolijkheid! En vooral: hoe mooi om te zien hoe deze twee behoorlijk uiteenlopende families naadloos met elkaar mengen, met elkaar dansen, met elkaar delen.

Buikdansen

Als verrassing kwam er ook nog een buikdanseres die iedereen de fijne kneepjes van het buikdansen even ging leren. En ik kan dan zo genieten van de durf en het zelfvertrouwen van die Turkse dames die gewoon gáán, terwijl de Nederlandse vrouwen toch wat schuchter om zich heen kijken of niemand ziet dat ze ook een beetje mee doen.

Ik kreeg van deze avond in ieder geval enórm veel zin in het huwelijk van Nurdan en Pieter en daar zijn werkelijk al mijn wensen uit gekomen, dus stay tuned!

Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest
Hennafeest

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?