Jaaroverzicht 2018

Het kon natuurlijk niet uitblijven: ook van 2018 maakte ik weer een jaaroverzicht: een filmpje met de leukste, mooiste, ontroerendste en grappigste beelden! Want wat was het weer een prachtig jaar, met de warmste en droogste zomer ooit. En vooral met heel veel liefde.

Met veel dank

Kijk en geniet mee! Met veel dank aan alle bruidsparen van 2018 die mij het vertrouwen hebben gegeven om hun mooiste dag vast te mogen leggen. Ik voel me heel bevoorrecht dat ik zo dichtbij jullie mag komen. Dat ik zoveel intieme momenten mag delen (en verhalen mag horen). Dat jullie mij vertrouwen dat ik jullie op je mooist vastleg. Dat ik die herinneringen mag vastleggen voor hopelijk over 45 jaar!

“Twijfel absoluut niet en kies Simone als fotograaf. Je zal er absoluut geen spijt van krijgen!”

Bruiloften. Voor mij gaat het niet om de taart, of om de styling. Natuurlijk is het fijn als het plaatje klopt. Een Jumbo-tas in beeld vind ik echt storend, haha! Maar het gaat mij vooral om de connecties. De momenten waaruit je kunt zien wie belangrijk is en welke relaties er bestaan. Momenten die de liefde vastleggen. Niet alleen tussen het bruidspaar onderling maar ook met familie en vrienden.

En gaan jullie trouwen in 2019 of 2020? Neem dan snel contact op want de agenda loopt alweer behoorlijk vol!

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?