huwelijksfotografie Antwerpen

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN ANTWERPEN EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE HUWELIJKSFOTOGRAFIE? ANTWERPEN HEEFT ZOVEEL GAVE PLEKKEN EN IK KOM ER ERG GRAAG!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een huwelijksfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar als je trouwfotograaf ook nog eens enorm blij wordt van de locatie waar jullie gaan trouwen, geeft dat de foto’s nog net iets extra’s. Als Nederlandse fotograaf kom ik erg graag in Antwerpen. Ik heb zelfs al eens een reportage mogen maken in de Handelsbeurs! Maar ook de plekken en kastelen om Antwerpen vind ik helemaal geweldig.

Wat past er in jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Antwerpen?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. In de binnenstad van Antwerpen zijn genoeg plekken te vinden voor mooie huwelijksfotografie.

Huwelijksfotografie Antwerpen: interesse?

Dan ga ik graag met jullie in gesprek in een vrijblijvende kennismaking, eventueel via Skype. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?