huwelijksfotografie Ardennen

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN DE ARDENNEN EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE HUWELIJKSFOTOGRAFIE? DE ARDENNEN ZIJN ZO GEWELDIG, DAAR WIL IK ELKE MAAND WEL EEN BRUILOFT FOTOGRAFEREN!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een huwelijksfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je trouwfotograaf heel blij wordt van de locatie en daardoor extra geïnspireerd raakt! En dat gaat zeker gebeuren als je mij in de Ardennen jullie huwelijk laat fotograferen. De heuvels, de weidsheid, de oude dorpjes, hoe schilderachtig wil je het hebben?

Wat kan er allemaal met jullie budget?

Ieder huwelijk is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in de Ardennen?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Voor een bruiloft in de Ardennen ben ik vaak de dag van tevoren al wel aanwezig en ik kan dus op mijn gemak helpen om de mooiste plekjes voor die tijd van het jaar uit te zoeken.

Huwelijksfotografie Ardennen: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking, eventueel via Skype. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?