Elk jaar maak ik een jaaroverzicht van de bruiloften die ik dat jaar heb gefotografeerd. In 2020 en 2021 heb ik dit niet gedaan: ik had door de Covid-pandemie maar heel weinig bruiloften en de bruiloften dié ik had, daar miste ik zo hier en daar toch echt de knuffels en de nabijheid. Dat is namelijk nou net waar ik voor ga!

Jaaroverzicht bruiloften

2022 was gelukkig wel weer een heerlijk trouwjaar! Een aantal inhaalbruiloften, een aantal nieuwe boekingen. Het kon weer! We mochten weer knuffelen, feesten, dicht bij elkaar zijn en al die dingen meer die het leven gewoon zo leuk maken. Zeker bij de eerste bruiloften die eindelijk weer zonder restricties konden, merkte ik veel ontlading. Zo lang afstand houden, niet feesten en eigenlijk gewoon grotendeels niet genieten; dat mist een mens. Ik werd er zelf ook heel blij van. Ik wist weer waarom ik bruidsfotograaf ben!

En nog iets… ze is niet alleen een kundige fotograaf, maar ook gewoon een heel leuk mens! Simone, nogmaals dank voor alles!!

Nu was het toch echt weer tijd voor een geweldig jaaroverzicht. En ik dacht: weet je wat? Ik neem de bruiloften die ik in 2020 en 2021 wél mocht doen er gewoon ook in mee! Een extra uitgebreid overzicht dus, waar naar mijn idee eindelijk weer echt de liefde, emotie en het plezier van af spat. Heerlijk!

En toen kregen wij onze foto’s binnen… WOW zo gaaf geworden, precies zoals wij het graag wilde hebben. wij zijn niet echt de types van te veel poseren en wilde vooral genieten en echt Simone heeft het er allemaal perfect op gekregen.

Gaan jullie trouwen in 2023 of 2024? Neem dan snel contact op want het gaat weer hard! En wie staan jullie dan volgend jaar ook in het jaaroverzicht!
Willen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?