Loveshoot Euromast

Elisah en Mart wilden voor hun loveshoot graag afspreken bij de Euromast in Rotterdam. Prima natuurlijk! Op een mooie lenteavond spraken we af en ontmoetten we elkaar in het park daar vlakbij.

Alles gaat vanzelf

Heel soms gaat alles bij zo’n shoot vanzelf. Je stelt je belichting goed in, stelt scherp en zonder iets te hoeven zeggen of doen, gebeurt er aan de andere kant van je lens gewoon van alles. Echt en oprecht, mooi en liefdevol. Zo’n shoot was dit! We liepen een stukje, schoten weer wat, wandelden weer wat verder en elke keer opnieuw had ik foto’s waar ik helemaal blij van werd.

Elisah en Mart, ik kan er heel veel over schrijven en een hele lange blog aan weiden maar het is zo simpel als wat. Ik heb door deze loveshoot gewoon enórm veel zin in jullie bruiloft!

Toekomst

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en Elisah en Mart hebben een dochtertje. En wat ik altijd erg leuk vind aan mijn werk, gebeurde ook hier. Ik mocht hen ook fotograferen tijdens een zwangerschapsshoot en toen hun baby net geboren was. En binnenkort staat er weer een shoot op de planning!

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je van tevoren ook graag een keertje samen op de foto in je dagelijkse kleding? Dat kan! Voor meer informatie over mijn loveshoots kun je op deze pagina kijken.

loveshoot Euromast
loveshoot Euromast
loveshoot Euromast

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?