Loveshoot Meijendel

Een paar jaar heb ik regelmatig workshops gegeven: voor beginnende bruidsfotografen, over flitstechniek en nog veel meer. Hoe leuk is het als een van de vriendinnen van een deelnemer gaat trouwen en die deelnemende fotograaf dan zegt: ‘als je een fijne fotograaf wilt moet je bij Simone zijn!’. Dat gebeurde bij Lianne en Peter en toen we eenmaal om de tafel zaten met elkaar was het snel besloten: in juni mag ik hun bruiloft fotograferen! Maar nu eerst de loveshoot in Meijendel.

Maar onlangs trokken we er eerst op uit voor een loveshoot. Het was een van de eerste lentedagen; het zonnetje liet zich zien en de eerste voorzichtige groene blaadjes werden zichtbaar. Heerlijk! We spraken af in Meijendel, bij Wassenaar.

Van bril naar lenzen

Al wandelend kletsten we bij over de bruiloft en de plannen. De eerste keer dat we elkaar spraken was al meer dan een jaar geleden dus er was veel te vertellen (en te laten zien! zo leuk als ik bij een loveshoot van beiden stiekem de outfit al mag zien!). Aan Peter moest ik nog een beetje extra wennen: hij had lenzen in! Bijna niemand kent hem zonder bril, maar voor de bruiloft vond hij zonder eigenlijk wel leuk en dus moest er vast een beetje geoefend en gewend worden. Ik vind brillen meestal leuk maar ze fotograferen soms wel wat lastig, zeker met ontspiegeld glas. Er kan dan een groene gloed in komen en da’s zonde, omdat je dan iemands ogen minder goed ziet. Ik ben dus ook blij met Peters lenzen!

Op naar een superbruiloft!

Tja en wat kan ik verder over deze twee zeggen? Volgens mij spreken de foto’s meer dan voor zich, zo blij en stralend en verliefd. Heerlijk om naar te kijken toch? Ik heb dan ook erg veel zin in hun bruiloft, op ook nog eens een prachtige locatie: Orangerie Elswout in Overveen. Ik heb er al vaker mogen fotograferen en het is er prachtig!

Ik heb er zin in!

loveshoot Meijendel
loveshoot Meijendel
loveshoot Meijendel
loveshoot Meijendel
loveshoot Meijendel
loveshoot Meijendel
loveshoot Meijendel
loveshoot Meijendel
loveshoot Meijendel

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?