Ik leerde Käthe en Julien kennen op een trouwbeurs in Noordwijkerhout. Käthe komt uit Duitsland en Julien is Fransman. Samen spreken ze allerlei talen maar gelukkig is hun Engels ook prima, pfieuw! Twee weken geleden deed ik hun pre wedding in de bollenvelden bij Noordwijkerhout. 

Toeristen

Het was best even zoeken op een zaterdag met mooi weer naar een plekje zonder al te veel toeristen. Bovendien hadden we onze eigen toerist bij ons: de moeder van Käthe. Ze was een paar dagen uit Duitsland overgekomen om de bruidsjurk met haar dochter te gaan passen. Heel gezellig om ook haar vast te leren kennen! Al snel vonden we een plekje waar we zonder schade te doen aan de tulpen wat foto’s konden maken.

Meer bewegingsvrijheid

Om ook wat foto’s te kunnen maken met wat meer beweging en ruimte (die paadjes tussen de bloemen zijn smal!) reden we vervolgens door naar wat bos- en duingebied in de buurt. Ook mooi!

“Already before the loveshoot we had a very good feeling, but now we are even more looking forward to the wedding day and the pictures!”

Ik vond het mooi om te zien hoe deze twee elkaar hebben leren kennen en hoe ze op elkaar vertrouwen. Samen in een vreemd land brengt je denk ik nog dichter bij elkaar. De bruiloft vindt binnenkort plaats op het strand. Het wordt een internationaal gezelschap met een boel kinderen dus ik ben heel erg benieuwd! En hopelijk hebben we nét zulk stralend weer als tijdens deze pre wedding shoot!

Ook een loveshoot?

Willen jullie ook samen op de foto voorafgaand aan je bruiloft of gewoon zomaar? Dat kan! Neem contact op voor een afspraak of kijk voor meer informatie en voorbeelden op deze pagina.

pre wedding bollenvelden
pre wedding bollenvelden
pre wedding bollenvelden
pre wedding bollenvelden
pre wedding bollenvelden
pre wedding bollenvelden
pre wedding bollenvelden
pre wedding bollenvelden
pre wedding bollenvelden
pre wedding bollenvelden

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?