Trouwfotografie Baarn

Trouwfotografie Baarn

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN BAARN EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE TROUWFOTOGRAFIE? BAARN HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES, IN HET LEUKE DORP OF ER OMHEEN IN DE BOSSEN EN OP DE HEI.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een trouwfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik woon zelf in Den Haag maar ik heb al meerdere bruiloften in Baarn en omgeving gefotografeerd en ik word er steeds enorm blij van!

Wat is er allemaal mogelijk binnen jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Baarn?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. Baarn zelf is natuurlijk hartstikke leuk, maar het bos eromheen, de duinen, de hei, dat maakt het wel extra mooi. Fotolocaties genoeg!

Trouwfotografie Baarn: interesse?

Dan spreek ik graag met jullie af voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?