Trouwfotografie Eindhoven

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN EINDHOVEN EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE TROUWFOTOGRAFIE? EINDHOVEN HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES EN AANGEZIEN IK ER GEBOREN EN GETOGEN BEN….

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een trouwfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je bruidsfotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik woon zelf in Den Haag maar ben geboren en opgegroeid in Eindhoven dus ik heb de zachte G en ik ken de weg!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Eindhoven?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. In Eindhoven zijn zowel mooie parken als toffe industrie als mooie oude plekjes, dus dat komt helemaal goed!

Trouwfotografie Eindhoven: interesse?

Dan spreek ik graag met jullie af voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?