Trouwfotografie Wassenaar

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN IN WASSENAAR EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE TROUWFOTOGRAFIE? WASSENAAR HEEFT HEEL VEEL MOOIE PLEKJES IN HET OUDE DORP MAAR HET STRAND EN DE DUINEN ZO DICHTBIJ ZIJN NATUURLIJK WEL EEN EXTRA BONUS!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Ik woon zelf in Den Haag en ken Wassenaar daarom vrij goed; ik heb er al heel wat bruiloften mogen fotograferen! De duinen, Meijendel, het strand en de mooie straatjes en sfeer, ik hou ervan.

Welke ruimte is er binnen jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan. En of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes in Wassenaar?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Kom je er toch niet uit, dan kan ik daar zeker bij helpen. De duinen en het strand rondom Meijendel zijn natuurlijk een inkopper, maar wat dacht je van het gebied rondom Museum Voorlinden?

Trouwfotografie Wassenaar: interesse?

Dan kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?