Bruidsfotografie Des Indes

Karen en Rob vroegen me in februari of ik zorg wilde dragen voor hun bruidsfotografie. Des Indes in Den Haag zou de locatie worden waar ze zouden gaan trouwen. Dat klonk geweldig! Toen wist ik nog niet hóe geweldig het precies zou worden. 

Volledig Engels

Karen en Rob komen uit de UK en wonen hier vanwege het werk van Karen. En omdat Den Haag nu dus hun woonplaats is én omdat trouwen hier goedkoper is dan in Londen, besloten ze hier hun bruiloft te vieren. Alle vrienden en familie zouden overkomen uit Engeland. Een volledig Engelse bruiloft dus met een oerhollandse fotograaf. Leuk!

Engelse details

Het werd een dag vol mooie momenten, emoties en Engelse gebruiken, met een heel persoonlijke twist. Natuurlijk waren er bruidsmeisjes met geweldige roze jurken. Vanzelfsprekend was er taart (door de bruid zelf gemaakt!) als dessert en niet na de ceremonie. En natuurlijk was er heel veel Engelse humor. Oh en uiteraard was er een mooi moment toen Karen door haar vader uit haar suite werd gehaald om naar Rob te worden gebracht, onderaan een van de geweldige trappen van het hotel.

Maar wie houdt het droog als oma – die hen voor het eerst bezocht in Nederland – tijdens de ceremonie een speech houdt waarin ze vertelt hoe ze het huwelijk met opa, al die jaren goed en gelukkig heeft gehouden? Vol goede raad, tips, humor en zoveel liefde.

Thee, thee, overal thee

Thee was het thema van deze dag, omdat thee een belangrijke rol speelde bij het samenbrengen van deze twee. Dus waren de tafels versierd met theepotten en kopjes, werden de ringen gebracht in theekopjes (een verrassing voor het bruidspaar!), en was er als diner een uitgebreide high tea van meerdere gangen, met naast thee uiteraard ook prima wijn.

Speeches tijdens het diner

En wat ik als Nederlandse ook bijzonder vind: bij Nederlandse bruiloften zie je vaak dat tussen iedere gang een speech komt die altijd langer duurt dan gepland. En dan schiet het bedienend personeel enigszins in de stress omdat de volgende gang al klaar staat en alle gasten steeds hun gesprekken moeten onderbreken.

Karen en Rob deden dat anders: na alle gangen en voor de taart als dessert was het speech-time! Na elkaar brachten alle belangrijke gasten een toost uit op het stel met een paar persoonlijke woorden. Het resultaat: een aaneenschakeling van lachsalvo’s en tranen in een heel warm en liefdevol half uur!

Our photo album is the full of all our wedding day memories. 

Ook na het diner werd ik verrast. Een Schotse Ceilidhband kwam spelen en alle gasten leerden in no time een serie wervelende Schotse dansen! Karen had hiervoor zelfs een tweede jurk aangeschaft, waar ze goed in kon bewegen. I like! En wat was het gaaf, om iedereen zo samen uit z’n dak te zien gaan! Ik wist van gekkigheid niet hoe ik het nog beter in beeld kon brengen en rende van de ene hoek naar de andere, dook onder armen door, ontweek zwierende gasten en genoot me suf.

Eerst Schotse dans, daarna silent disco!

En tot slot, omdat na 23 uur het hotel nu eenmaal stil moet zijn, maar het feest nog wel door moest gaan, was er silent disco. Voor wie het niet kent: iedereen krijgt een koptelefoon en je kunt kiezen tussen verschillende kanalen voor je eigen favoriete muziek. En in volledige stilte (nou ja, af en toe zingt er eens iemand vreselijk vals mee) staat het hele gezelschap dan dus enorm te swingen. Ik kan je zeggen: als je als enige niet gedronken hebt en geen koptelefoon op hebt lig je helemaal in een deuk. 🙂

Karen and Rob: it was really a great privilege to be your wedding photographer, you made me laugh, you made me cry and I was very happy to be there! I wish you lots of love together for the rest of your lives!

Gaan jullie ook binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar een fotograaf? Ik leg jullie dag heel graag voor jullie vast, dus bel, mail of app me!

bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes
bruidsfotografie des indes


Leveranciers

Bruidsjurken: Miss Pearl Couture
Jurken bruidsmeisjes: Ebony Rose
Trouwringen: Marcel Vermeulen
Visagie en haar: Sandra van Uffelen
Harpiste: Carla Bos
Klarinet: Emilio Parrilla
Belichting feest: Event Group
Ceilidh Band: Step We Ceilidh
Bloemen: Alpina
Videograaf: Jay Tang
Bruidstaart: bruid
Locatie: Hotel Des Indes



Willen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.



Heb je een vraag?