Bruidsfotografie Hop-eest: Jaishree & Jeroen

bruidsfotografie Hop Eest

Toen ik nog niet zo lang als professioneel fotograaf werkte en nog een studio had, deed ik af en toe een ‘actiedag’: een hele dag fotografeerde ik dan steeds kort gezinnen in de hoop dat zo’n korte shoot naar meer smaakte. En tja, soms moet je dan een lange adem hebben. ;-) Begin dit jaar kreeg ik bericht van Jaishree: ‘we gaan trouwen en we willen jou als fotograaf!’. En zo verzorgde ik in het voorjaar hun bruidsfotografie in Hop-eest, een mooie locatie op de Veluwe. 

Jeroen heeft een bijzondere functie bij de politie en wilde daarom graag in uniform trouwen. En al werkt Jaishree zelf ook bij de politie, zij koos voor anders-dan-anders: bordeauxrood! De hele dag zou hier en daar wat anders verlopen, iets wat ik heel leuk vind aan de huidige bruiloften: dat je er zo mooi je eigen draai aan kunt geven. Zo waren ze met z’n allen, samen met de dochters van Jaishree, in hetzelfde huis in de ochtend. En liet Jeroen -of all people- mij in de ochtend de trouwjurk vast even zien.

Ook hun trouwvervoer was in de sfeer van de dag: een originele oude Amerikaanse politie-auto, met motorbegeleiding. Hoe vet! Na aankomst op de locatie was er eerst tijd voor lunch met alle daggasten en toen was het tijd voor de ceremonie. Het speciale team waar Jeroen af en toe in werkt, begeleidde hen bij hun entree maar omdat deze mensen niet allemaal online willen of mogen, kan ik daar helaas alleen wat meer mysterieuze beelden van laten zien. Zo’n balkje over hun ogen is ook zo ongezellig op een bruidswebsite. ;-)

Na de ceremonie was het tijd voor taart die ook helemaal in het thema van de dag was! Na wat borrelen en kletsen met een fijn live muziekje op de achtergrond, vertrok ik met het bruidspaar en de prachtige dochters naar een plek aan de overkant: een enorme toren in het bos met bovenop een platform waarop gewoon bomen groeien, hoe cool! Halverwege was een groot net voor de mensen-zonder-hoogtevrees en helemaal bovenop keek je over alle boomtoppen heen. Wat een grappige plek voor een shoot! Daarna maakten we ook nog wat foto’s beneden in het bos.

De dag werd afgesloten met een lekkere BBQ; geen wilde feesten maar gewoon gezellig samenzijn. Én een uitnodiging voor iedereen (ook voor mij!) om exact een jaar later weer samen te komen om deze dag te vieren. Hoe leuk!

Jaishree en Jeroen, in iéder geval tot volgend jaar maar we zien elkaar vast nog wel een keertje voor die tijd!

Leveranciers:
Bruidsjurk: Xless.nl
Taart: Cake-to-go
Bloemen: Florado Bloemen
Locatie: Landgoed Schovenhorst, Paviljoen Hop-eest
Muziek: R&T Music
Vervoer: Dutch American Police Department
Ringen: Juwelier Van Dam

bruidsfotografie Hop-Eest 01
bruidsfotografie Hop-Eest 02
bruidsfotografie Hop-Eest 03
bruidsfotografie Hop-Eest 04
bruidsfotografie Hop-Eest 05
bruidsfotografie Hop-Eest 06
bruidsfotografie Hop-Eest 07
bruidsfotografie Hop-Eest 08
bruidsfotografie Hop-Eest 09
bruidsfotografie Hop-Eest 10
bruidsfotografie Hop-Eest 11
bruidsfotografie Hop-Eest 12
bruidsfotografie Hop-Eest 13
bruidsfotografie Hop-Eest 14
bruidsfotografie Hop-Eest 15
bruidsfotografie Hop-Eest 16
bruidsfotografie Hop-Eest 17
bruidsfotografie Hop-Eest 18
bruidsfotografie Hop-Eest 19
bruidsfotografie Hop-Eest 20
bruidsfotografie Hop-Eest 21
bruidsfotografie Hop-Eest 22
bruidsfotografie Hop-Eest 23
bruidsfotografie Hop-Eest 24
bruidsfotografie Hop-Eest 25
bruidsfotografie Hop-Eest 26
bruidsfotografie Hop-Eest 27
bruidsfotografie Hop-Eest 28
bruidsfotografie Hop-Eest 29
bruidsfotografie Hop-Eest 30
bruidsfotografie Hop-Eest 31

Vorige Blog
Volgende Blog

3 thoughts on “Bruidsfotografie Hop-eest: Jaishree & Jeroen

  1. Jaishree Heuts ten Hoopen Beantwoorden

    7 jaar geleden was ik met mijn dochters bij haar om een fotoshoot te doen. Daarna haar zakelijk blijven volgen en altijd contact blijven houden. Ik werd steeds helemaal blij van haar blogs en foto’s. Begin dit jaar ging ik (toch nog) trouwen. Voor mij stond meteen vast dat ik Simone Janssen als fotograaf wilde. Gelukkig had Jeroen ook een klik met haar.
    Wat is het fijn om een goede, professionele, fijne en geduldige fotograaf te hebben die aan alles denkt/meedenkt. Soms bijna onzichtbaar aanwezig is en vooral ook superlief is. In de blog beschrijft Simone op een heerlijke manier haar beleving van de dag, wat geweldig. En ook vooral het plezier wat zowel zij als wij hebben gehad straalt er in uit. Dank je wel Simone Janssen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *