Drie jaar geleden trouwde de zus van Patrick, Monica met Dennis. Op deze bruiloft vroeg Cindy me al om mijn gegevens want ook zij hadden trouwplannen. Alleen kwam daar nog éven een klein ventje tussendoor. 🙂 Dus toen ze mij eind vorig jaar benaderden om ook hun bruiloft te fotograferen, was ik extra blij verrast; toch nog! Leuk! Maar voor de bruiloft deden we eerst een loveshoot in Kijkduin.

Ander haar

Cindy is van Zuid-Amerikaanse afkomst en ik kende haar alleen met steil lang haar. En toen verscheen ze bij de loveshoot opeens zo, wow! Ik sprak meteen de hoop uit dat ze dit op haar bruiloft ook zou doen, gewoon lekker die krullen tevoorschijn laten komen. Maar Cindy wilde op de dag zelf graag haar haar steil. En het was natuurlijk gewoon haar dag! Toch vonden we een geweldig compromis, maar wat dat is, lees je binnenkort in de blog over hun bruiloft!

Lekker spelen met elkaar

De kinderen vonden het strand natuurlijk helemaal te gek en zeker de jongste moest met enige regelmatig met een sprintje bij de rand van het water weggetrokken. Hij vond het zo leuk en liep er – whoops – recht in. Er zijn veel meer foto’s van hen ook samen met de kinderen maar ik kreeg het begrijpelijke verzoek om die niet téveel online te zetten. Dus jullie moeten het met deze sneak peek doen. Maar volgens mij blijkt daar al meer dan genoeg uit wat een heerlijk warm gezin Cindy en Patrick met hun kinderen en met elkaar vormen.

Ook een loveshoot?

Vinden jullie het leuk om voorafgaand aan je bruiloft, met of zonder kinderen, ook zo’n shoot te doen? Of misschien gewoon zomaar? Neem contact op voor een afspraak of vind meer informatie en voorbeelden op deze pagina.

loveshoot Kijkduin
loveshoot Kijkduin
loveshoot Kijkduin
loveshoot Kijkduin
loveshoot Kijkduin
loveshoot Kijkduin
loveshoot Kijkduin
loveshoot Kijkduin

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?