Bruidsfotografie Leidschendam

Plots een telefoontje: of ik de fotograaf wilde zijn voor bruidsfotografie in Leidschendam?

Al een poosje had ik contact met Leslie. Ze was aan me voorgesteld door Robin van Patisserie Vermeer omdat ze onder andere het aanspreekpunt was voor bruidsparen die bij Villa Beukenhof in Oegstgeest willen trouwen. We hadden elkaar al een paar keer enthousiast aan de telefoon gehad en de afspraak om een keer koffie samen te doen, om eens te zien of we op de een of andere manier konden samenwerken stond al een tijdje. 

Plotseling trouwen

En toen kreeg ik een appje van een heel andere aard. De vriend van Leslie, Rutger, bleek ernstig ziek. En omdat onduidelijk was hoe die ziekte precies zou gaan verlopen, besloten Leslie en Rutger niet te wachten tot er genoeg gespaard was voor een megabruiloft maar eerder te trouwen, kleiner, maar zeker niet minder intens, integendeel. En ze hadden mij dus op het oog als hun fotograaf.

Natuurlijk wilde ik dat heel graag doen! En dus zagen we elkaar kort daarna dan toch, bij hen thuis, met opeens een andere reden. De telefonische klik bleek er in het echt nog meer en we zaten meteen lekker te kletsen. Bovendien was ik op slag verliefd op hond Joey, die tijdens de dag ook zeker bij hen op de foto moest. Ook al hadden Leslie en Rutger maar een paar weken om de bruiloft te regelen, ze hadden al ontzettend veel gedaan (het helpt natuurlijk als je veel met bruiloften te maken hebt, dan weet je al een beetje wat je wel en niet wilt!) en er zou toch best veel gaan gebeuren.

De Zeemanjurk!

Op de dag zelf was ik eerst bij Rutger die samen met zijn ouders heerlijk relaxed bezig was zich in zijn pak te kleden. Daarna reed ik door naar de ouders van Leslie waar Joey ook lekker lag te soezen. Leslie had Rutger wijsgemaakt dat ze zou trouwen in een blauw jurkje dat ze toch nog in de kast had hangen maar stiekem had ze “De Zeeman-jurk” gekocht.

Kennen jullie dat verhaal? Zeeman bracht in het voorjaar een trouwjurk uit in beperkte oplage voor slechts € 29,99. De meningen waren verdeeld want hoe kun je nou voor dat geld een fatsoenlijke trouwjurk hebben en zo’n actie verpest toch de markt? Maar toen ik de jurk zag was ik echt helemaal om: wat een toffe jurk was het! En dat vond Rutger ook toen hij haar even later kwam ophalen.

Simone is begripvol, creatief en erg meegaand.

Joey vond op de foto gaan met baasjes in trouwkleding ook best een tof idee gelukkig dus die plaatjes hadden we ook maar mooi!

De ceremonie vond plaats in Leidschendam, in het gemeentehuis en na de nodige tranen, bange blikken (duiven loslaten is een dingetje schijnt!) en een boel gezwaai vertrokken we naar – uiteraard – De Beukenhof voor bubbels en taart. En natuurlijk kwam die geweldige taart van Robin! Rondom de villa maakten we samen ook wat foto’s en terwijl ze lekker konden kletsen met hun familie en vrienden vertrok ik stilletjes weer naar huis.

Leslie en Rutger, ik wens jullie alle geluk van de wereld, samen in jullie heerlijke nieuwe huis-met-koeien-voor-de-deur, tot jullie allebei heel oud en grijs zijn! (Overigens heeft Leslie inmiddels haar eigen bedrijf: Careless Events. Mocht je nog een goede wedding planner zoeken.. oh en die portretfoto’s heb ik natuurlijk ook van Leslie gemaakt!)

Gaan jullie ook binnenkort trouwen en heb je nog geen bruidsfotograaf? Bel, mail of app me voor een kennismaking!

bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Oegstgeest
bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Leidschendam
bruidsfotografie Oegstgeest
bruidsfotografie Oegstgeest
bruidsfotografie Oegstgeest


Leveranciers

Locatie: Villa Beukenhof
Jurk: Zeeman
Taart: Patisserie Vermeer
Visagie: Face & Art
Vervoer: Ben Franse
Ringen: SteinbergerWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?